Röyal Babayev Konu tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Kasım 2013 Hamıya salamlar. Mənə Windows 8.1 lazımdır. Xahiş edirəm yükləmə linkini daxil edəsiniz. . Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Buyur eng variant ama men 8 i meslehet gorurem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Çox sağol, amma saytdakini məndə görmüşəm həcmi həddindən artıq çoxdur... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 qaqam orda sene hansi lazimdi onu yukle tek paket deyil o Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Torrent`lə yükləyəndə 18.9 GB gəlməlidir. Çox gec gələcək. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ddd.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 qaqaş buyur video ilə baxa bilərsən... Utorrentlə yükləmə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Bunun kimi eləmədim, sadəcə mənə lazım olanı normal, lazım olmayanları skip elədim. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Elə yaxşı oldu bu sualı da soruşum bilən qardaşlardan... Mən indi məndəki Windows 8.1 i torrent kimi paylaşsam tam sürətlə onu yükləmək olacaq??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Məndə sizin elədiyiniz şeylər gəlmir... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 MMuxtar Xeyr gerekki ancaq torrentin yerin ozun pc de deyismeyesen meselen D diskindedirse ordada qalmalidir deyisilmemelidir birde en azi eyni vaxtda 10-15 adam yuklemelidirki suret versin Faiq qardas men hemin bu sistemin rus versiyasin isledirem problem vafse yoxdur mende kimde problem cixsa HDD ni birde formatlasin 0 dan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Tanner Cavabınız üçün təşəkkürlər indi mən internetdən araşdırıb torrent fayl yaratdım sonra da evdəki digər komputerlə uTorrent vasitəsilə yüklədim həmin faylı, internetimin sürəti 2Mbit olsa da digər komputerdə hardasa 3.7 Mb ile yüklədi hardasa 500 Mb olan fayl 2 ya da 3 dəqiqəyə yükləndi çox maraqlı gəldi mənə indiyə qədər torrentdən istifadə etmirdim ancaq upload saytları vasitəsilə edirdim yükləmələrimi turbobit, letitibit kimi saytlarla... bu gedişlə torrent xorosho Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ...yaratdığın torrent faylı lokal şəbəkədə işləyəcək...özü də yaxşı işləyəcək... ...yəni 1 şəbəkədə olan 1 neçə kompyuter arasında...tutaq ki,evdə 5 kompyuter var...və ya ofisdə...hamısı 1 şəbəkədə yerləşir...onda 1 proqramın və s. torrent faylını yaradıb digər kompyuterdə yüksək sürətlə yükləyə bilərsən...(yenə də o şərtlə ki,faylın yeri və adı dəyişdirilməsin.və fayl olan kompyuter yanılı vəziyyətdə olsun)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 hmm mən deyirəm belə sürət hardandı demeli indi mən başqa şəbəkədə olan komputerə yolllasam o öz internet sürəti ilə yükləyəcək həə??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ... 2 cür şəbəkə var...lokal və qlobal... ...lokal şəbəkə 1 internet xətti üsərində (ip) yarnmış şəbəkə...və ya internetsiz 1-1-i ilə lan şnuru ilə qurulmuş şəbəkədir... ...qlobal şəbəkə digər internet xətti (ip) üzərində yaranmış şəbəkə... ...sən başqa şəbəkə deyəndə, o torrent faylını misal üçün mənə göndərməyin başa düşülməlidir...bu halda həmin fayl işləməyəcək... ...1 evdə 5 kompyuter eyni internet üzərində 1-1-i ilə əlaqədədirsə,və ya 5 kompyuter 1-1-i ilə lan şnurla internetsiz əlaqədədirsə,bu halda lokal şəbəkə yaranır...və bu şəbəkədə yaradılmış torrent faylı işləyəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Kamran Cavadov qardaş çox sağ ol məlumatlandırdığına görə, həqiqətən də çox şey öyrəndim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ...MMuxtar qardaş,halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.