TΛNNΞЯ Konu tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Kasım 2013 SALAMLAR əlimdə birdənə MSİ CR650 Notebook var ama nəqədər edirəm Windows 7 üçün WI-FI Driverini tapa bilmirəm təcili bunu mənim üçün tapardıq birgə yiyəsi gəlib aparacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ...Salam Azər... bunlara bax... MSI CR650 drivers- 64 bit 32/64 bit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Aleykum SALAM Kamran bu driveri yazmisam ama WI-FI driverinin üstündə elə x qalıb nədəndi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ...dispetçer ustroystvada nə göstərir...yüklənib yoxsa sarı sual və ya nida var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Yuklenib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ...fn + f2 və s. ilə yoxla...bəlkə bağlanıb... ...bəzilərində noutbukun kənarında xırda düymə kimi də olur...on/off üçün... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Alinmire Kamran bu noutbuku men format etmisem 10 gun olar dunen neyise xarab etmisdi getirdiki format at mende formatladim ama indi wi-fi islemir driveri yazilib birde ekranin isigida azdi panel upravleniyadanda coxaltmaq olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ...onda onun vga driveri də yüklənməyib...1 ona bax... ...1 də gör versiyanı dəqiqləşdirə bilərsənmi ?... ...misal üçün MSI CR650-276 və ya MSI CR650-007RU ... bu kimi versiyaları var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Beli VGA da yoxdu birde versiyani deqiqlesdire bilmedim VGA driverinide baxiram gorek taparam bu zibilin hecneyiyoxdu ozuyanda Win 7 yazmisam x86 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ...1-ci vga məsələsini həll etmək lazımdır... ...yuxarıda 32 bit üçün də link qoymuşam... ...versiyanı dəqiqləşdirməsən çətin olacaq...arxasına bax.ya da arxasından batareyanı çıxart.onun içəri tərəfinə bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Kamran VGA Driverini yazdim ekranda duzeldi isiqda geldi ekrana ama WI-Fi duzelmedi Kamran Duzeltdim senede zehmetine gore tesekkur edirem minnetdaram qardas careni ingilis forumlarinda axtardim tapdim sadece FN+F8+F10 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ...Azər qardaş , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.