aga hesenov Konu tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 14 Kasım 2013 salam mene windows8 dvd driveri lazimdi hardam yukluye bilerem? windows8i yazdim ilk evvel dirver var idi kompa perezaqrusqa verdim ve driver silindi yoxa cixdi. saytdan driver axdaran proqramlar yuklemiwem bir necesin ama hecmiri tapmir. tek ayrica o driveri hardan yukluye bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 aga hesenov ...Bura bax şəkillərlə göstərir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 baxdim wekillediki kimi mende eledim ama. bunun gosterdiyi bu fayl http://imgs.su/tmp/2013-11-14/1384386126-262.jpg mende yoxdu http://imgs.su/tmp/2013-11-14/1384386183-262.jpg bunuda eledim ama sehf verir buda awipqa verir http://imgs.su/tmp/2013-11-14/1384390050-262.jpg bunun caresini bilen yoxdu /? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 ...elə problemli windows 8 sistemləri var... digər sistem yüklə... ...mən bunu məsləhət görərdim... Windows 8 (x86/x64) Enterprise Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 kamran indiye kimi bu saytdan 4dene winddows8 yuukluyub qurmuwam hamsida disk problemi olub. day her cur wey eledim acmadiki acmadi. indi bunu yukluyub qursam bu iwdiceyki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 ...aga hesenov , 100% heç nəyə zəmanət yoxdur...qaldı ki,mən bu windows-u çox adama vermişəm...heç 1 problem olmayıb...heç xırda problem də olmayıb...yenə də özün bilən məsləhətdir... ...inşALLAH problem olmaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 indi yukluyurem bunuda qurum bes yenede olmasa onda neyniyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 ...bu 1 az qəribə və yeni problemdir...və forumda tam həlli tapılmayıb...mən özüm win7 işlədirəm...win 8 -i noutbukuma vurmuşam...amma çox nadir hallarda işlədirəm...orda da belə problem olmayıb...bu problem ya başına gəlməlidir ki,həll edəsən,ya da ki,win 8 işlətməlisən ... ...mən nə edərdim...elə bundan başlayardım...1-cisi arxayın olduğum win 8 yazardım...yəni sistemdən arxayın olardım... ...alınmazsa hökmən win 7 yazardım....çünki ola bilsin ki,əvvəl win 7 işlədəndə diskovodda problem olmayıb,sonra isə nəsə olub... ...win 7-də diskovod işləsə , onda başqa məsələ...istənilən win 8 yazıb internetdə (forumlarda) axtarış verib bunun səbəbini tapmağa çalışardım...bunu indi də etmək olar...amma bəlkə problem fiziki-texnikidir...ona görə də əvvəlcə bunu dəqiqləşdirmək lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Kamran Cavadov ...Gözəl məlumata görə çox sağ ol. aga hesenov qardaşımız sən windows-8 yazmamışdan əvvəl yəniki windows-7 işlətdiyin vaxt əgər bu problemlər yaranmırdısa. Elə windows-7 işlətməyivi məsləhət görərdim sənə. windows-8 təzə təzə çıxdığına görə istər istəməz sistemdə xırda problemlər yaranır.Necə ki windows-7 təzə təzə çıxdığı vaxt problemlər olurdu. Vaxt keçdikcə windows-8 də də problemlərin həlli tapılacaq. Heç kim problemsiz bir şeyi qoyub problemliyə qaçar inanmıram mən. Hələlik komputerinə uyğun normal windows-7 yaz istifadə elə. Sonra windows-8 ə keçərsən. Əgər DVD-ROM da texniki problem yoxdursa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 mende windows7 idi ve diskovod normal iwdeyirdi ama windows8e kecen kimi diskavod iwlemedi uje necenci defedi bele olur windows 8de diskavod iwdemir ama windows 7de ela iwdeyir hec bir problem olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 ...AQIL_ISMAYIL , təşəkkür... ...aga hesenov , əgər əvvəl də nə vaxtsa win 8-də bu problem olanda qayıdıb win 7 yazmısan və diskovodda problem olmayıbsa,onda bunu 1 də yoxlamağa ehtiyac yoxdur...sadəcə mən verən win 8-i yüklə...bu problem yenə də davam edərsə,onda digər forumlarda axtarış verərik...görək səbəbi nədir.... ...mövzu başlığını da redaktə edirəm...windows 8 driver yox, windows 8-də DVD-ROM problemi...çünki hələ biz dəqiq bilmirik səbəb nədir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 kamran senun verdiyun windows vara indi onu yukluyurem bunun bes activatoru var icinde? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 ...aktivasiya formatın sonunda avtomatik olaraq həyata keçəcək... ...bəzən bu avtomatik olmaya da bilir... ekrana aktivator düşəcək...və onunla çox rahat şəkildə aktivasiya edəcəksən...çətin 1 şey yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 kamran senun verdiyuvu yukledim qurdum ama activ olmadi axi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 pulsuz Windows 8 ler hele elede keyfiyyetli deyil keyfiyetlli isteyirsense ancag pulnan almaqdir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 ...ekrana aktivator düşür->KMSnano 25 Automatic By Heldigard ... onu aç...yüklə...aktivator işini gizli görür....paneldə ikonu qalacaq...amma proses gizlin gedəcək... 10 dəq gözlə...perezaqruska gedəcək...getməsə özün perezaqruska ver.... ...bu düzələn işdir...əsas odur ki,de görək dvd-rom görünür? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 kamran qaqaw disen ekrana duwur duwmuyub hansidi adi nedi activatorun??? heleki iwleyir indi sondurum perezaqrusqa zad verim yoxluyum gorum iwdicey yene ya yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 ... KMSnano 25 Automatic By Heldigard bu adda aktivator olmalıdır ekranda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 buyur aktivator yüklə aktiv elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 ...aga hesenov ,aktivatordan çox aktivator var...təmin edərik...əsas məni maraqlandıran məsələ dvd-rom-dur... dvd-rom görsənirmi ?... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 heee activ eledim coxsagolun kamran qaqaw heleki iwdiyir nese problem olsa diyerem saol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 halal xoşun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 ...halal xoşun....mən bunun sistemdən olduğunu zənn etmişdim...sadəcə tam təsdiqini gözləyirdim.... ...problem olarsa de...inşALLAH olmaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 bu dvd windows 8de hel yolu var 3-4cur eledim hamsini sadece olmadi ama ilk defe windows 8 iwledende ondada bele olmuwdu ve bir proqram var onu tapdim netden yukledim ve iwledi dvd. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 ...yəqin həmin proqram yadından çıxıb... yoxsa yeni sistem yazmazdın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.