seni_ozledim Konu tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 14 Kasım 2013 Salam... xahiw sualimi cavablandirardinizda... Telin markasi Nokia Lumia 620... istenilen proqrami yuklemek istedikde avtamatik olaraq yazirki windowsphone.com saytindan qeydiyyat kecin... ne qeder edirem alinmir... tewekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 seni_ozledim Salam. Mövzunu səhv bölmədə açmısan. Gələn dəfə düzgün bölmədə aç. Təzə istifadəçi olduğun üçün xəbərdarlıq elədim. Forum adminləri mövzunun yerini dəyişin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Mövzunun yerini redaktə etdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
seni_ozledim Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Təşəkkürlər.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Ilk once telin zaryatkasi 70 % olanda telefonu sifirlayin ve sonra 18 yawda olan bir hotmail acin ve problem hell olunucey... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 kompla gir həmin sayta amma əvvəl gmail aç özünə.sonra saytda qeydiyyatdan keç düzələcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
seni_ozledim Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Cox sag olun minnetdaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 halal xoşunuz olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.