jafar519 Konu tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 15 Haziran 2011 Məndə My computer ancaq C diski var, D sərt diskini necə ayıra bilərəm ? Hardware var, yaddaş 500-dü, ama təkcə C (250) görsənir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Partition Wizard Pro Edition 6.0 bu pro ile.... Buda Keyi Deqiq 500-du?C-diski 250-dirse D-diskini ayiranda C-den goturmeli olacan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jafar519 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Sözün düzü dəqiq bilmirəm. Mənə hədiyyə ediblər. Ama elə olmalıdı. Proqrama görə çox sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar_sheki Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 slam mən deyim sənə..I -sən C diskinin ustundə D udalit,Enter,L basirsan C diski silinir oldumu sonra dusursən aşagı D diskinin üzərinə orada da D udalit L basirsan və ikisidə itir ordanda C sozdat basib orada gələcək ki nə qədər qoyum C diskinin yaddasini ordada 200000 yaz və yeni razdel yarat...sonra D diskinin uzerinə gəlib oradan həmənçi qaydada D udalit L basib oradan D diskinə əvvəl nə qədər idisə onun yarısını yazırsan və enter basirsan görəcəksən ki orada uçuncu razdel yarandi və buradan C diskinin uzərinə gəlib Enter basirsan Ntfs bistiraya qoyursan formatlanir.....Bu qədər mənnən başa düşmüsənsə lap yaxşı..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 jafar519 Deymez...Ele proqram ilə elə Vuqar_sheki Diski bölmək üçün formata ehtiyyac yoxdur.Bunun üçün proqramlar var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 yazibki yalniz C disqi gosterir 250 gb-dir.umumi hecm ise 500 gb. adi bir win xp disqini komputere tax frmat qaydasi kimi basa emliyyata daha sonra c ve d secim yere gelecek.C normal qaydada NTFS olaacq.D disqi ise bolunduyu ucun bistrey format edilmeyib.sadece D disqini sec enter bas bisryet format edilecek.sonra bele bir bolum gelecek NTFS bistrye ve NTFS normal.onda ES bas.komputere restart ve F3 ile vixod ver.vessalma D disqi gostenecek.buda da L ile udalit elave programlara ehtiyac yoxdu.sadece daha asan ve daha duzgun usula yonlendirin Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Windows 7 ucun deyirdim...Mende bu yaxinlarda bele bir problem olmushdu.Formatsiz duzeltdim....D-diski itmishdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 windows 7 ucun harddiskin bolunmesi(proqramsiz!) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Bilirem ele men ordan D-diskini acdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 _xarqo_cox saq ol,xp-de vusal dediyi asan yoldu bunu bilirdim,ama 7-de bilmirdim asantdi videoda her sey aydin gorsenir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jafar519 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Uşaqlar hamınıza dərin minnətdarlığımı bildirirəm ! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.