Fuad Kərimli Konu tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 14 Kasım 2013 hərkəsə Salam...men hansisa sayta girende evvel bele gelir sonra reloed ya refrese verirem F5 nen sayt acilir google chrome mozilla freqi haminda bele olur antivirususondurdum yoxladim yene bele oldu ? neden olar biler? Untitled.jpg Untitled.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 sən əgər o sayta görə deyirsənsə ola bilər ki link silinib başqa saytlar açılır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 yo saytdan deyil meselen : indi google girdim normal girir 10 15 deyqeden sonra googldada bele olacaq refresh verirem duzelir cox saytlarda olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 məndə də helədir qardaş ola bilsin 1 neçə səhifə açırsan mənim kimi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTu Safarlee Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 şəkilə baxdım..heç bir prablem yoxdur sadəcə sənin daxil olduğun link sınığdır və başqa sayta köçürülmüşdür.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 u məndədə belə olur hərdən.....Sayıtlar əsasən bağlananda və ya təmir işləri gedəndə belə olur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Sən Yandex`i yüklə... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 google orgesmisem aradada mozillla isdedirem heleki olmur olanda seklin cekib gostereem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Bu məncə brauzerlikdi saytlıq deyil bu məndədə olur bəzən əsasəndə Chrome-da... Arabir təmizləmə işi aparılmalıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 bu brauzerdəndən istifadə edə bilərsən ok.ru kimi saytlara chromle girə bilməsən bununla asanliqla girə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 mende de chromdur,amma bele sehv filan olmur,nece sehife acsam bele... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.