VahidoV Konu tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Kasım 2013 Salam-Aleykum.Başlıqdan da görunduyu kimi mene silinmis fayilerin berpasi ucun proqram ve video derslik lazimdir.Forumda olan bir cox movzulara baxdim.Ekseriyyeti ya tam izah olunmayib,ya video derslikde proqramin basqa versiyasdir,yukleme linkinde basqa ve.s.bu kimi problemler.Men bilirem ki 100-% berpa eden proqram yoxdur.Hec olmasa 75-80 arasi berpa etsin.File Scavenger 3.2 ve s versiyalari olmasin.Bu cox keyfiyyetsiz proqramdir.Derslik ve yukleme linki xahis edirem olanlar esirgemesin ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 buyur özüm hazırlamışam qardaş və 100%lik nəticə almışam olduğu kimi qaytarmışam. mövzu təkrardır . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Elit-killer,Senin dersliyindeki proqramin basqa versiyasidir axi sehv etmiremse yukleme linkinde olan .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 qardaş onun yaddaşı daha çoxdur ona görə onu qoymuşam orda heç 1 dəyişiklik yoxdur istəsən teamla köməklik edə bilərəm daha yaxşı nəticə istəyirsənsə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Buyurun zehmet deyilse.Men bilirem ki keyfiyyetli qaytarmaq isteyirsense gerek bir-bir qaytaramaq istediyin faillerin formatin secib ve novbe ile qaytarasan ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 1 1 də qaytarmaq keyfiyyətlidir nəticəsi yaxşı olur. 1 yolu da var əgər hdd-dan qaytarmaq istəyirsənsə kabroya salıb fleşkart kimi taxanda kompa nəticə lap da yaxşı olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 HDD var ve Boxsa taxmisam ve bir 4-Gb micro card Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 teamın kodunu göndər köməklik edim istəyirsənsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Neyi deyirsen?Men alamadim.Proqramla isledim.Cox yaxsi proqramir.Cemi iki pis xususiyyeti var ki videolar bir az keyfiyyetsizdir ve birde az wekil formatini destekleyir.Amma superdir demek olar ki 100 % qaytarir.Men sualini basa dusmedim.Online komek elemek olur ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Recuva proqramida temiz netice verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 TeamViewer bu proqramı nəzərdə tuturam qardaş istəsən köməklik edim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 yox tewekkurler qaqas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 halal xoşun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Elit-Killer qardas menim bu is uzre komeye ehtiyacim var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 buyur nə köməkliyim dəyər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.