VahidoV Konu tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Kasım 2013 Salam.Windows 7-sistemi uzerinde dasiyan kompyutere Windows Xp,Windows 8-yuklu kompyutere ise Windows 7 sistemi yazmaq isteyirem.Amma goy ekran gelir ve A-problem yazilir.Disklik ve ya sistemlik deyil.Defelerle sistemi deyismisem alinmayib.Sehv etmiremse kompyuterin BIOS-unda neyise baglayirlar ve uzerinde geldiyi sistemden basqa sistem goturmur.O nedir ve ya onu nece acmaq olar?Bir kompyuter Asus,digeri ise Toshibadir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 1.göy ekran verirsə ramları təmizləmək azımdır. 2.başıma gəlib belə şey mən belə eləmişəm deməli çıxartmışam hddnı salmışam kabroya silimişəm təmiz acronikslə birləşdirmişəm sonra format vermişəm olub super. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Qaqas Asus-un Ramin hele dunen silmisem ozude yaxsica.Bir defede basima bele bir is gelmisdi.Kamran Cavadov men bir video derslik vermisdi.BIOS-a daxil oldum ve neyise oradan deyismisdim.Indi xatirlamiram .... PICT0111.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 bunu deyirsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Neyise diables elemisdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Windows 8 yüklü kompyüterləri bu cür edə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 ... VahidoV , buyur ...toshiba üçün windwos 8-dən windows 7-yə və s. keçmək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Cox sag olun.Allah komeyiniz olsun.Tampmisam.He Kamran bax bu videonu deyirdim.BIOS-u bir az luggetle qurcaladim ve tapdim ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 ...Vahidov , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.