Carleone Konu tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Kasım 2013 Axşamınız xeyir. Mənim telefonum ayfon 4s dir.. şifrəyə qoymuşdum telefonu. Şifrəni unutmuşam. İos 7.0.4 versiyadır.. iTunes ilə reset verdim DFU rejimində alınmadı.. başqa necə şifrəni tapa bilərəm?. Cavabınız üçün təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Mənə elə gəlirki farmat eləməlisən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Format edim etməyinə.. İos 7 ucbatından 3004 error verir.. Reset belə getmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 istifade etdiyin dil ? sifrevi unutmusansa itunes ile geri yuklemek ucun gelek https://www.icloud.com/ daxil olub iPhone bul u baglamalisan yoxsa hecne etmek olmaz sora teli kompa qoshub geri yukleye bilersen qeyd edimki eyer icloud ve ya iTunes de backup yoxdusa hecbir fayil yadda qalmayacaq tezden ozun yuklemelisen (eyer appstor dan nese almisansa pullu narahat olma artiq almdigin ucun pulsuz yukleyeceksen ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Mirze294 Adi halda format edəndə pozulur kod... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Səid, backup götürmüşdüm. Sonuncu dəfə.. Ayklound da tapmır mobili.. İos 7 zaryatkanı çox yeyirdi deyə location servise "OFF" etmişdim. Ona görə tapmır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 qaqash sen team teamviewer yukle id ve kodu SM ile gonder men baxim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Səid, qardaş.. çox sağolasan.. ALLAH razı olsun.. AZE_DANGER, səndə sağolasan.. Həll olundu.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Deymez Halal xoshun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 zəhmət olmasa həlli yolunu da paylaş bilməyənlərdə bilsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 elit-killer hell yolunu birgun cekib qoyaram qurdaliya qurdaliya problemi tepmisiq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 lap yaxşı qardaş video dərslik kimi zəhmət olmasa paylaşarsan.uğurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 yuklediyin ios gsm ve ya cdma olmasida wertdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Mirze294 Halal xoşun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.