Röyal Babayev Konu tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Kasım 2013 Salam. Xahiş edirəm ki, bu kanala abunə olasınız...YouTube ... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 2 kanalimla abune oldum - Ugurlar ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 qardaş çalış belə mövzular açma kimə istəyirsənsə şəxsi ismarıcla yaxud facebook dostlarından xahiş elə.mövzu silinəcək 1 dəqiqədən sonra. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Elit-killer, qaqaş sən forum admini olmamışdan əvvəl mən belə bir iki forum açmışam. Heç biri də silinməyib. İndi sən bu forumu silməyəcəksən... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 qardaş sən aktiv və mənə də köməklik eləmisən burda aktiv iştirakçısan amma sayt rəhbərləri tərəfindən bu dəfələrlə deyilib sən istəyirsənsə şəxsi ismarıcla yaxud da dediyim kimi facebook dostlarından bunu xahiş edə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Yaxşı nə qədərdə olsa rütbən məndən böyükdü, özün bilən məsləhətdir... ceyhunqurban, təşəkkürlər... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Dəyməz qaqaş xoşdur + qarışmaq istəmirəm amma fikrimcə burda nə var ki, YouTube kanalını inkişaf etdirmək üçün abune yığmalıdır və bunun üçün də burada mövzu açıb və windows-az.com-u özünə yaxın bilir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 ceyhunqurban, təşəkkürlər fikrinə görə... Mən facebook`da da yaza bilərdim, 3300`ə yaxın dostum var sadəcə, sənin dediyin kimi buranı özümə daha yaxın bildim... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 qardaş yazılmağına məndə yazılmışam amma bunu mən deməmişəm silmirəm mövzunu sayt rəhbərləri qərar versinlər.rütbə söhbəti deyil mənə tapşırılıb foruma nəzarət etmək bacardığım qədər nəzarət edirəm və hamıya eyni hörmətlə yanaşıram heçkimlə incikliyim şəxsi qərəzliyim yoxdur.rütbə bu gün məndə sabah səndə də ola bilər olacaq İNŞALLAH. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Məncədə Elit-killer qardaş düz deyir bu mövzu hal-hazırda reklam xarakteri daşıyır düzgün deyil əslində bu cür mövzular... Yenədə öz imzanda bu linki paylaşa bilərsən əgər istərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.