Faiq Əhədov Konu tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Kasım 2013 Salam dostlar... Mənə bu videodakı kimi yəni balacalığda olan şəkili böyüklə ardıcıl etmək... Videoda göstərmişəm bunu hansı programla etmək olar?? Adını birdə dərsliyin qoyardız zəhmət olmasa... Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Videodərsliyidə olsaydı əla olardı ona görə ki heç işlətmədiyim bir programdır... Məndə hal-hazırda kompyüterdə Photodex Proshow programı var fikirləşirəm ki ondada bunu etmək olar ancaq necə bax onu bilmirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Bəs Proshow ilə ??? Mən istəyirəm bunla edəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Teymur , qardaş mən bunları bilirəmee mənə məhz o videoda göstərdiyim effekt lazımdı yəni onu bu programda etmək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Faiq oz ozuve danisirsan ? he sualina gelince pinnacle studio ile men kecen il anamin seklillerin yigmisdim ad gunune hediyye pinnacle studio ile istenilen albomu yiga bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Tanner mende meettel qaldim ki,bu qardas oz-ozune danisir,sonra fikirlesdim ki,sexsi ismaricla danisirlar deyesen bunlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Tanner , Səndən qabaq Teymur yazmışdı ancaq bilmədim öz yazdığlarını niyə sildi hər halda bu onun öz filkri amma sənin mənim haqda belə düşünmənə düzü təəcübləndim Şəkilləri məndə yığa bilirəm ancaq videoda göstərdiyim başqa cürdür yəni orda şəkildən şəkil əmələ gəlir birincə keçmiş sonra gələcək zaman... mən videodakı kimi istəyirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 ...maraqlı effektdir... yaxşı fikirdir... ... əslində montaj işiylə məşğul olan baxsa, o dəqiqə ayırd edə bilər ki,burda şəkildən şəkilə keçid deyil,videodan-videoya keçiddir... ...2 eyni video hazırlayırsan...1-ində 1 şəkil,o birində 2-ci şəkil... ...sonra 2 videonu atırsan proqrama...deyək ki,vegas və ya pinnacle proqramına... ...sonra 1-ci videonun istənilən yerindən 2-ci videoya keçid verirsən...sadəc birbaşa deyil,tədrici keçid... istiqamət məncə aydındır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Faiq bunu yəqinkin adobe premiere ilə ediblər.Adobe after effects-də etmək mümkündür Faiq bu effeekte oxşar effektler düzəltmək üçün proqram olmalıdır məndə çalışıb arxivdən axtarıb taparam proqram Qeyd edimki proqramın ölçüsü çox kiçikdir 7.3 mb.Proqramda bir sıra dillər var o çümlədən türk dili sadəcə verilən exe faylı usanovka etmək lazımdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Belə montaj işlərini əsasən rejisorlar yaxşı bilər. Az çox bildiyimə görə adobe premiere proqramı ilə düzəltmək olar.... helə bir çətin bir şey deyil. Bilən üçün... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 proshou da da eləmək olar sonyvegas da da Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Faiq xetrine deymesin zarafat etmisdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 faiq qaqaw sen bele ede bilersen adobe primiereni ac isdediyin wekilleri ard arda duz hansindan sora hansi gelsin sora aralarina cross kecid effecti ver fso Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 senedeqalmaz qardaş linklərə görə təşəkkür amma mən istəyirəm işlətdiyim bir program olsun... Tanner eybi yoxdu qardaş olan işdi keyf elə Elit-killer bilirəm bu həm proshow həm də sony vegasda mümkündür ancaq necə bax onu bilmirəm... mənə əsas proshow-da lazımdı qardaş bunun üçün video hazırlaya bilsəydin əla olardı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Faiq qardaş bu çox sadə proqramdır bundanda istifadə edə bilərsən . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Qardaş mən test üçün bu programı yazdım nəsə işlədə bilmədim ona görə də proshow ilə istəyirəm düzəldəm İnşallah bunu bilən olar aramızda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Qardaş day əziyyətdən keçib bunu Proshow ilədə hazırlaya bilsən gözəl olardı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Kompüterdən proqramı silmişəm çalışaram Faiq bu gün yükləyib bu işi başa çatdırım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 İnşallah qardaş gözləyəcəm... Əvvəlcədən təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Faiq qardaş üzürlü say burda olmamışam sənə proşouda hazırlayaram dərslik sabaha ya axşama hazır olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Ok eybi yoxdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehebbet Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 3D Album proqramını yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Faiq qardaş belə hazırlaya bildim videoya bax xoşuna gəlsə dərslik qoyum səninçün. . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Yox qardaş bu oxşardı sadəcə mən dediyimə tam mən dediyim kimi olsa əla olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.