Turcoman Konu tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Kasım 2013 salamlar hamıya... Bildiyimiz kimi Paypaldan Azərbaycanda pul qəbul etmək aktiv deyil. bu linkə daxil olub sağda adınız, email adresinizi yazıb səs verin zəhmət olmasa. Daxil ol Unutmayın Paypal Aktiv olmasa Youtube kimi saytlardan pul qazanmaq Azərbaycanda mümkün deyil və olmayacaqda.. teşekkürler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 ...dəstək oldum... ...qeydiyyatdan keçəndə yaşadığın yerin altındakı boş sahəyə belə 1 şeyi yazılması vacibdir... ... I want to earn free money... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Men de destek oldum Youtubdan paypalsiz da pul qazanmaq olur. Cek ile alirsan puluvu BankStandartdan amma Paypal olsa daha yaxsi olar ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 ...dəstək oldum... ... I want to earn free money yazdim Kamran qaqash Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 ...SaiD yaxşı elədin... belə şeylərdə səbəb dəqiq göstərilməlidir... və bu vacib şərt sayılır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Məndə Ses verdim goresen necə olanda qəbul edecəklər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alican012 Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Ve Mende Ses verdim! Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 dəstək oldum lazımlı şeydi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.