AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Faiq Əhədov trial verisiyanida seçəndə email adress və parol istəyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 İnterneti söndür et... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Faiq Əhədov Çox sağ ol alındı nəyayət ki. Kamran qardaşımızda çox sağ olsun. verdiyi photoshopu yukledim. Aktiv etməmiş acıb 3D bolməsini yoxladım işlədi.... Sonra aktiv etdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 AQIL_ISMAYIL , dəyməz halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 ...AQIL_ISMAYIL , halal xoşun qardaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.