TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Sahin xeyr hamisi temizzdir zbor originaldir MSDN versiyalardir yeni microsoftun buraxdigi resmi sistemlerdir test edilmisdir problemsizdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 çoxsağol qardaş Allah razı olsun amma həcmi böyükdü böyük olmasına baxmayaraq yükləyirəm.çoxsağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Deymez Sahin hecmi boyuk deyil packin hecmi boyukdur torrentde sene lazim olana qus qoy yukle meselen en yaxsisi maksimalnaya x64/x86 versiyalardin senin sistemin nece bitdirse onu sec meselen RAM sende 4 GB dirsa x64 versiyani yukle yaz yox eger 4 GB dan asagidirsa x86 meslehet gorurem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 zehmet olmasa bunu activ elemeycun linkde vererdunde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Windows 7 Loaderle aktiv ede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 ...windows 7-ni aktivasiya etmək istəyirsənsə.buyur...aktivator... http://www.boxca.com/9sstryvn1t71/Chew7.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 zehmet olmasa link isdiyirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Buyur yüklə Windows7Loaderv2.2.1.zip Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Buda enterprise ler ucun By Daz ultimate+ onna zeifleri edir men verdiyim ise originallarida edir + daki enterprise serialrinda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 Azər qardaş verdiyin linkdəki original 7lər hamısını yüklədim və 1 1 diskə yazdım hamısında 3 dənə kompda yoxladım eyni səhv kod oşibka ustanovka getmir 86%ə kimi gedir ondan sonra 00000x48 belə 1 səhv çıxır.sonra başqa özümdə olan yüklədim 100mb yer vermir məcburən hddnı birləşdirib təzədən bölməli oldum. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 Sahin ola bilmez men ozum hemin sistemlerle format edirem kompyuterleri ve gorduyun kimi forumdada coxlari yukleyib eger problem olsa idi yazardilar ve yenede deyirem men hefted en azi 2-3 komp format edirem verdiyim bu sistemlerle format edirem ve nehayet ola bnilerki sistemi yazanda surety ya maksimum qoymusan yada diski yazanda her hansi bir problem ortaya cixib hemin sistemler MSDN versiyalardi problemsiz men ozum yoxlamadan sistemi niye paylasimki ? ve indi baxdim proqrami 22 nefer yukleyib her halda problem olsa yazardilar olada bilerki senin diskovodunda her hansi bir nasazliq olsun diski yazanda xeta cixsin mended diskovodumda problem var diski yazanda xeta cixir mende USB Flashkarta format edirem ama yenede bele subheli bir veziyyet varsa buyur 2 ildir demek olar her gun isletdiyim bir sistemdir coxda gozel hem original hemde temiz her kompyutere dusen bir versiya yeni xeta 100 % yoxdur arxayin ol resmi versiyadir ovaxt forumda kime vermisem razi qalib - Windows 7 Starter x86 Russian - Windows 7 Home Basic x86 Russian - Windows 7 Home Premium x86 Russian - Windows 7 Professional x86 Russian - Windows 7 Ultimate x86 Russian - Windows 7 Enterprase x86 Russian - Windows 7 Home Basic x64 Russian - Windows 7 Home Premium x64 Russian - Windows 7 Professional x64 Russian - Windows 7 Ultimate x64 Russian - Windows 7 Enterprase x64 Russian Windows7OriginalEditionx86-x64Rus11in1.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 qardaş fleşkartla da yoxlamışam eyni oşibka olub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 Maraglidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 mende yukledim kocurtdum diske mende problem cixmadi.) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Sahin qaqash format zamani eyer error cixibsa bu hardiskdendi turklerde forumda oxumushdum bunun sebebi bad sectordur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 qardawlar men bawa duwmedim bu win 7 proqramidi yoksa aktivasiyadi bawa duwmedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 birinci sehifede qoyulan proqramdir ikinci sehifede qoyulan aktivasiya men qoyanda burdaki windows 7 sistemdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Tanner qardaş məndə bu əməliyyat sistemini rus torrent saytında yükləmişəm indiyə qədər öz kompüterimidə daxil olmaqla 5 kompüterə yükləmişəm hec bir problem olmayıb . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Lap yaxsi demekki verdiyim sistemlerde hec bir problem yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 qardaş bəd sektor 3 kompa da düşüb getmir 86% o yana Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 http://torrent-windows.net/windows/windows_7/2758-windows-7-original-edition-x86 -x64-rus-11-v-1.html buyur qardaş burdan yüklə özümdə istifadə edirəm Əvvəlcə vrtualboxda yoxla mən hemeşə belə edirəm .Sadəcə bu sistemdə aktivator və sp1 paketi yoxdur ki bunuda sonradan problemsiz yükləyə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Senedeqalmaz o verdiyin sistemi bir nece mesaj yuxarida mende vermisem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Bəli həmin sistemdir amma saytdan linki vermişəm ki qardaşmız sistem haqqında olan şərhlərə baxsın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaşımlar üçün çox sağ olun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Qardaşlar bu dediyiniz sistem var məndə mən onu demirdim ayrı ayrılıqda 35 gbayt idi yaddaşı onları deyirəm. 1384773506_microsoft-windows-7-sp1-x64-and-x86-russian-originalnyie-obrazyi-msdn -torrentino bax bu adda olanı deyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.