Jump to content
Forum Windows-az.com

Original Windows 7 buyurun

VSL94

Recommended Posts

Proqramlar telegramda
  • Yanıtlar 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Azər qardaş verdiyin linkdəki original 7lər hamısını yüklədim və 1 1 diskə yazdım hamısında 3 dənə kompda yoxladım eyni səhv kod oşibka ustanovka getmir 86%ə kimi gedir ondan sonra 00000x48 belə 1 səhv çıxır.sonra başqa özümdə olan yüklədim 100mb yer vermir məcburən hddnı birləşdirib təzədən bölməli oldum.

Sahin ola bilmez men ozum hemin sistemlerle format edirem kompyuterleri ve gorduyun kimi forumdada coxlari yukleyib eger problem olsa idi yazardilar ve yenede deyirem men hefted en azi 2-3 komp format edirem verdiyim bu sistemlerle format edirem ve nehayet ola bnilerki sistemi yazanda surety ya maksimum qoymusan yada diski yazanda her hansi bir problem ortaya cixib hemin sistemler MSDN versiyalardi problemsiz men ozum yoxlamadan sistemi niye paylasimki ? ve indi baxdim proqrami 22 nefer yukleyib her halda problem olsa yazardilar olada bilerki senin diskovodunda her hansi bir nasazliq olsun diski yazanda xeta cixsin mended diskovodumda problem var diski yazanda xeta cixir mende USB Flashkarta format edirem

ama yenede bele subheli bir veziyyet varsa buyur 2 ildir demek olar her gun isletdiyim bir sistemdir coxda gozel hem original hemde temiz her kompyutere dusen bir versiya yeni xeta 100 % yoxdur arxayin ol resmi versiyadir ovaxt forumda kime vermisem razi qalib

- Windows 7 Starter x86 Russian

- Windows 7 Home Basic x86 Russian

- Windows 7 Home Premium x86 Russian

- Windows 7 Professional x86 Russian

- Windows 7 Ultimate x86 Russian

- Windows 7 Enterprase x86 Russian

- Windows 7 Home Basic x64 Russian

- Windows 7 Home Premium x64 Russian

- Windows 7 Professional x64 Russian

- Windows 7 Ultimate x64 Russian

- Windows 7 Enterprase x64 Russian

Windows7OriginalEditionx86-x64Rus11in1.torrent

http://torrent-windows.net/windows/windows_7/2758-windows-7-original-edition-x86

-x64-rus-11-v-1.html

buyur qardaş burdan yüklə özümdə istifadə edirəm

Əvvəlcə vrtualboxda yoxla mən hemeşə belə edirəm .Sadəcə bu sistemdə aktivator və sp1 paketi yoxdur ki bunuda sonradan problemsiz yükləyə bilərsən

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...

• Create New...