Jump to content
Forum Windows-az.com

HP ProBook 4710S

VahidoV

Recommended Posts

Salam-Aleykum . HP ProBook 4710S modelli kompyuter var.HDD-isleyir,Ram isleyir,elektrik gelir,Batarekada isleyir ve qisa qapanmasi yoxdur,Power knopkasi ilede qosulur,Hetda kuller bele isleyir.Amma ekranda hec ne olmur.Sanki ekran yanib.Ramlari da silmisem,obwi detal-detal tozuda temizlenib.Ekranin acilmamaq sebebi neden ola biler.Xahis edirem bilenler oz fikrin qeyd etsinler.

DSCN1699_04.JPG

images.jpeg

imagesdf.jpeg

rewstgrgt.jpeg

Proqramlar telegramda

Videokartanın drayverindən ola bilər.Kompüteri söndür yandır yandırdıqdan sonra bezapasnı rejimə daxil ol bu hər kompüterdə başqa çürdü bəzilərində f8 knopkasıdır .Bezapasnı rejimı daxil olsan deməli videokar drayveri düz yüklənməyib ola bilsin ki DriverPack Solution ilə yükləmisən onu silib kompüterin resmi saytından drayveri yüklə

Elit-killer,He qaqas yoxlamisdim.Onu bilirem ki ekranin altinda isiqlandirma kanali kecir o siradan cixanda sen deyen kimi olur.Amma acilanda kalonkadan ses cixmalidir axi.Bunda ise ekran tam sonulu halda idi.Sanki kompyuter sonuludur.VGA kabelui ilede qosub yoxlaya bilmedim.Cunki artiq HDD cixarib sifirlamisdim.Manitor kimide televizordan istifade etdim.O da ki sistem acilmamis ekrana hec ne gelmir.

Kamran Cavadov,Menele bil ki onu televizorun parabola hissesine qosmusdum.Rejimide menusundan secmisdim tv-nin.Bu da ancag HDD olanda ve sistem acilmagabaslayanda ise dusur.Bir sozsorusmaq isetirem.Azerbaycanda plataya bitisik olan ATi,AMD,Nivida,INTELCORE (notbook,nedbokk,probook,joybook ve.s) deyisdirilir?Men deflerler sorusmusam ve ozude bir defe onu fenle cixardmisam amma altinda olan warikleri bir yere cem etmek olmur axi.Bir sozle plataya bitisik video kart ve ya processor deyisilir Azerbaycanda?

Elit-killer-He men video kart ve processor ayri ayri hisellerdir?Bes niye bezen Ati procesor ve ati video kart deyirler?Qaqas Bakida mene dediler ki Bir kompyuterin her terefli hisslerinin satisi,temiri ve xarciden getrilmesi ile mesgul olan adam var ve adida Yuradir .Yura deyirler o deyisir guya

1i var ana plataya bitişik videokarta bunu dəyişmək olmur (qeyd olur amma burda yox)

1i də var ki stroynaya videokarta bunu dəyişmək olur milli bank tərəfdə işləyir adı pərviz ustadır amma dəqiq yerini bilmirəm nizamidə işləyəndə bilirdim yerini indi eşitdiyimə görə orda işləyir o dəyişirdi.

Qaqas men Wirvanda(Eli-Bayramli) qaliram.Onu tanimaram.Men Sedmoyda bir usat var,Bollu bazari,Ankara terefde o demisdi ki,Yura adli adam var stanok venle deysir.Ozu tutur ve razyomu yerine oturdur.Indi day bilmirem.Yaxsi qaqas seninde basini cox agratmayim.Allah komeyinde olsun INSALLAH.

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...