VahidoV Konu tarihi: 18 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 18 Kasım 2013 Salam-Aleykum . HP ProBook 4710S modelli kompyuter var.HDD-isleyir,Ram isleyir,elektrik gelir,Batarekada isleyir ve qisa qapanmasi yoxdur,Power knopkasi ilede qosulur,Hetda kuller bele isleyir.Amma ekranda hec ne olmur.Sanki ekran yanib.Ramlari da silmisem,obwi detal-detal tozuda temizlenib.Ekranin acilmamaq sebebi neden ola biler.Xahis edirem bilenler oz fikrin qeyd etsinler. DSCN1699_04.JPG images.jpeg imagesdf.jpeg rewstgrgt.jpeg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Videokartanın drayverindən ola bilər.Kompüteri söndür yandır yandırdıqdan sonra bezapasnı rejimə daxil ol bu hər kompüterdə başqa çürdü bəzilərində f8 knopkasıdır .Bezapasnı rejimı daxil olsan deməli videokar drayveri düz yüklənməyib ola bilsin ki DriverPack Solution ilə yükləmisən onu silib kompüterin resmi saytından drayveri yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Qaqas sen meni basa dusmursen.Men deyirem ki ekran vapwe qara qalir hec acilmir.Driver yoxdur hdd cixartmisam ekran hec acilmir yanmis ekran kimi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 ...noutbukun arxasında digər ekrana qoşmaq üçün yer var...noutbuku digər ekranda açmasını yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 videokartanın çipi yanmış olar yada ki ekrana gələn işıq sxeması. kompu yandır fənərlə yoxla gör raboşiy stolda nəsə görürsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Ekranin yanma ehtimalida gorunur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Ekran yanıb, tam dəqiq deyə bilmərəm, VGA çıxışı olur notbukda o çıxışa monitor qoş gör nə göstərir. VGA yana da bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Cox sag olun eziyyetcekdiniz.Artiq esebden kompyuteri tama mehv edib sindirdim ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 qardaş mən dediyimi yoxlamışdın? fənərlə ya da işıq vurmaqla ekrana? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Elit-killer,He qaqas yoxlamisdim.Onu bilirem ki ekranin altinda isiqlandirma kanali kecir o siradan cixanda sen deyen kimi olur.Amma acilanda kalonkadan ses cixmalidir axi.Bunda ise ekran tam sonulu halda idi.Sanki kompyuter sonuludur.VGA kabelui ilede qosub yoxlaya bilmedim.Cunki artiq HDD cixarib sifirlamisdim.Manitor kimide televizordan istifade etdim.O da ki sistem acilmamis ekrana hec ne gelmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 ... vga və monitoru yoxlamaq üçün hdd-nin olması vacib deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Kamran Cavadov,Menele bil ki onu televizorun parabola hissesine qosmusdum.Rejimide menusundan secmisdim tv-nin.Bu da ancag HDD olanda ve sistem acilmagabaslayanda ise dusur.Bir sozsorusmaq isetirem.Azerbaycanda plataya bitisik olan ATi,AMD,Nivida,INTELCORE (notbook,nedbokk,probook,joybook ve.s) deyisdirilir?Men deflerler sorusmusam ve ozude bir defe onu fenle cixardmisam amma altinda olan warikleri bir yere cem etmek olmur axi.Bir sozle plataya bitisik video kart ve ya processor deyisilir Azerbaycanda? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 yox məncə çox güclü tanış usta var idi bəlkədə o 3cü usta idi bakı şəhərində o dəyişə bilmirdi.çətin olar Azərbaycanda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Elit-killer-He men video kart ve processor ayri ayri hisellerdir?Bes niye bezen Ati procesor ve ati video kart deyirler?Qaqas Bakida mene dediler ki Bir kompyuterin her terefli hisslerinin satisi,temiri ve xarciden getrilmesi ile mesgul olan adam var ve adida Yuradir .Yura deyirler o deyisir guya Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 1i var ana plataya bitişik videokarta bunu dəyişmək olmur (qeyd olur amma burda yox) 1i də var ki stroynaya videokarta bunu dəyişmək olur milli bank tərəfdə işləyir adı pərviz ustadır amma dəqiq yerini bilmirəm nizamidə işləyəndə bilirdim yerini indi eşitdiyimə görə orda işləyir o dəyişirdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Qaqas men Wirvanda(Eli-Bayramli) qaliram.Onu tanimaram.Men Sedmoyda bir usat var,Bollu bazari,Ankara terefde o demisdi ki,Yura adli adam var stanok venle deysir.Ozu tutur ve razyomu yerine oturdur.Indi day bilmirem.Yaxsi qaqas seninde basini cox agratmayim.Allah komeyinde olsun INSALLAH. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 halal xoşun qardaş borcumuzdur çoxsağol sənə də Allah köməy olun İNŞALLAH düzələr işin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 ...VahidoV , sən deyən kimi vga və prosessorları dəyişən usta Bakıda eşitməmişəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.