MMuxtar Konu tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Kasım 2013 Internet download manager Patch ilə aktiv eləmişdim ama dünəndən bele problem çıxıb ki "Fake serial" yəqin ki çox komputerdə olub bu, çünki evdəki 2 komputerdə də bu problem oldu... Bəlkə çarəsini bilən var... Cavablarınız üçün təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 tamam sil proqramı unistal tolla sonra perezagruzka ver bunu yüklə və ustanovka elə problemin həll olunacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Beli bu tek sende deyil dunenden mendede eledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Elə problem də ordadır ki "Your Unin-staller" ilə sildim sonra yenidən yüklədim alınmadı... Elə məndə də elə həmin siz verdiyiniz Patch-dır... Yenə də cavab üçün təşəkkürlər ama maraqlısı da odur ki bu gün səhərdən hələ problem çıxarmayıb IDM Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 qardaş indicə başqa kompda bu problem var idi error verirdi dediyim qayda ilə həll elədim heç 3 dəqiqə deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Beli hemiin patchla yeniden aktivlesdire bilersen problem cixmamalidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Yəqin o problem dünən baş verirdi ancaq, çünki axşam nə qədər ele həmin patch ilə aktivləşdirdimsə yene də alınmırdı ama bü gün hələ ki problem çixarmayıb... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 yo xeyr mende hazirda hemin problem davam edir elimde isim var deye tembellik edirem silib yazmaga IDM dan cixmisam biraza yeniden yazacam gorum problem cixmayacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Həə onda vaxt eliyən kimi silib yazın problem yox edilibdi, ən azında məndə 2 saatdır ki problem çıxarmayıb həm də 2.3 GBlıq yükləmə davam etdiyi halda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 ...bundan istifadə edin...və aktivasiay ilə bağlı probleminiz olmayacaq... Internet Download Manager 6.11 Build 8 Final ...yükləmə və aktivasiya qaydası... .... videodərslikdə hosts faylına əlavə ediləcək linklərin siyahısı... 127.0.0.1 tonec.com 127.0.0.1 www.tonec.com 127.0.0.1 registeridm.com 127.0.0.1 www.registeridm.com 127.0.0.1 secure.registeridm.com 127.0.0.1 internetdownloadmanager.com 127.0.0.1 www.internetdownloadmanager.com 127.0.0.1 secure.internetdownloadmanager.com 127.0.0.1 mirror.internetdownloadmanager.com 127.0.0.1 mirror2.internetdownloadmanager.com 127.0.0.1 mirror3.internetdownloadmanager.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 he mende de var idi bu problem 6.18-de olur. sildim kohne versiya yazdim ne qeder etseniz de 6.18 ve 6.17-de bir nece gunden sonra yene fake serial xetasi verecek - cunki idm her hefte yenilenme edir proqramda artiq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 mendede bele problem oldu,istedim yeni movzu acim,saq olsun qardas acib... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Məndədə həmin problem var artıq 2 gündür ki belədir Kamran qardaşın verdiyi linkdən yükləyəcəm... İnşallah bir problemi olmaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Kamran qardas daha buna <patch,serial filan>lazim deyil??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Bu repack versiyadı deyəsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 men bunu yukledim deyilenleride eledim,amma mende problem var idm link vermir yuklemeye videolari Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 aktiv eləmisən google chromedən yükləyirsənsə bunu nastroykadan aktiv edib sonra perezagruzka vermək lazımdır kompa və düzəlir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 IDM-in nastroykasindan duzeltmeliyem? qardas bax google chrome aktivdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 google chromun nastroykasından aktiv eləməlisən. istəsən teamın kodunu göndər düzəldim səndə bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 sexsi ismaricla atiram kodu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Məndədə bir problem var bu versiyada... Videolara baxmaq olmur o dəqiqə İDM link verir ancaq nastroykadan quşu götürdükdən sonra baxmaq olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 buyur bu şəkildəki kimi düzəlt Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Elit-killer , qardaş heç o varki Chrome-da o yoxdu onsuz... Nəsə programlıqdı gərək silib başqasını yazam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 mende de o uzanti chromda yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Faiq qardaş link qoymuşam yuxarıda silib onu yüklə məndə ondan istifadə edirəm heç 1 problemidə yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.