sahin666 Konu tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 20 Kasım 2013 Komputeri həmişə yandıranda birinici monitorda knopkanın yanında sarı işıq yanırdı.sonra ekran yanırdı sonrada sarı olan işıq göy olurdu açılırdı.Amma indi kompu yandırdım.monitorun knopkasını basırdım həmişə amma bu dəfə heç basmamış sarı işıq yanıb sönür.nə knopka varsa monitorda basıram heş nə olmur.monitor yanmır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 ...monitoru söndürmək lazım deyil...kompyuteri söndür...monitorun sarı işığı yanacaq.və sonra sönəcək...kompyuteri yandıranda monitor da avtomatik yanacaq... ...amma kompyuteri söndürəndə monitoru da söndürsən,gərək kompyuteri yandıranda , monitoru da yandırasan... ...qaldı ki,kompyuterin açılmamasına...bu problem son vaxtlar yayılıb... ... şəxsən mən 2 hal ilə rastlaşmışam... ...blok pitaniya və ana platada boşluq... ... keysin üstündən,blok pitaniya tərəfdən 1-2 yaxşı yumuruq vurursan düzəlir...düzəlməsə keysin arxasından ana plata tərfdən 2 dənə yumuruq lazımdır... ... hələlik belə işlətmək olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 monitorda problem var.basqa monitor saldim isledi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 ...mən elə bildim ki,sən artıq digər ekranda test etmisən... yuxarıdakı məsləhət o zaman lazımdır ki,ekran və videokartın işlədiyi test olunub... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 He onu bir defe demisdin onu o komek olmusdu mene.Ama indi monitor da deqiq problem var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Kamran qardas yumruq?ozude iki eded?menim bunu etmeye hec vaxt elim gelmez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 ... Elnur qardaş , 1 də görürsən ki,detalı almağa imakan olmur...məcburiyyət qarşısında... ....özü də bu həmişə olmur...hərdən tutması tutanda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.