Guest E_I_E Konu tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 20 Kasım 2013 Salam qardaşlar. Samsung galaxy S III telefonunda Play Store vasitəsi ilə hər hansı bir mövzu yükləmək istədikdə, Play Store -yə daxil olan kimi çıxır. Bu problemin çarəsin bilən var? screenshot_165.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 antivirus var telefonda? varsa onunla yoxla sonra söndür yandır düzəlməlidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Elit-killer, qaqam , yoxladım alınmadı. Formatda atdım telefona . Girdi ama bir iki oyun yüklədim sonra yenə həmin şey oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Son vaxtlar bütün android platformalı telefonlarda bu problemlər olur... Format elə və kaspersky antivirusunu yüklə... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 22 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2013 Təşəkkür 19royal98 qardaş . Düzəldi . Proqram xətasıymış. Telefonda heç bir problem yoximiş . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 düzəldisə lap yaxşı təbrik edirəm mümkündürsə həlli yolunu da yaz bilməyənlərdə bilsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 E_I_E, dəyməz... Kaspersky antivirusunu yüklə tam təhlükəsiz olsun... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Problem Online yenilənmədə idi. Öz - özünə həll oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.