Guest izismart Konu tarihi: 23 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 23 Kasım 2013 salam. mende noutbukdu Windows 8 emeliyet sistemidir. mende disk yeri islemediyi ucun sony usb port girisli olan dvd rw almisam oynan taxib edirdim ama nese bugun diski saldim olmadi bele yazi gelir xahw edirem komeklik edesiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 drayveri tezele onun usdune klik ele obnavleni var bas ona internetden ozu tapsin tezele gor duzelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 Eliyə bilməsən şəxsi mesajla team`ın ID və şifrəsini göndərərsən göstərərəm... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest izismart Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 yazdim komek eden varmi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 qaqash mene Teamivi onder edib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 ...sony usb dvd-nin öz diski varmı ?...çünki alanda üstündə diski də olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Sony`nin drayverini internetdən tapıb yüklədim... O birisi qalıb... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Kamran Cavadov disk olmamish olmaz amma DVD nin driveri yoxdu deyene diski oxumaz mene gelirki ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 ...SaiD , elə olanda başqa cür edirsən...diski başqa kompyuterdə flaş karta köçürürsən... ...flaş kartla atırsan bu kompyuterə və dispetçer ustroystvadan girib həmin üzərində sarı nida olan driver-ə update verirsən...istiqamətini də yönəldirsən bu papkaya...vəssəlam... ... qeyd : mövzu başlığı redaktə edildi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.