Carleone Konu tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Kasım 2013 Axşamınız xeyir... [hide]Burdakı[/hide] dərsliyi necə yükləmək olar?.. İDM ilə yoxladım. İşləmədi.. Ekranı çəkərək deyəcəksinizsə onuda etmişəm.. Başqa necə köçürmək olar bu videonu ?. Cavablandırdığınız üçün təşəkkür edirəm öncədən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Internet Download Manger proqrami ile yoxlamisan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Qeyd etmişəm. İDM ilə yoxladım alınmadı. Yükləmədi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Torch programından istifadə et... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 sahin666, .swf yukleyir.. Video açmır onda. Faiq Əhədov, yoxlayıram indi.. Faiq Əhədov, yüklədim dediyin brovzeri.. Oradanda yüklənmədi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 ...ekran tutan proqramla rahat götürə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Kamran Cavadov Ekran tutan proqram "Camtasia 7" ilə etmişəm.. Sadəcə mənə maraqlıdır ki, onu hansısa yol ilə mümkündür yükləmək ?.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Mirze294 , Torch brauzerində istənilən videonu izlədikdə yuxarı sağ küncdə yükləmə linki verməlidir... Buyur istəsən yükləyərsən... Oxuyuruq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.