Carleone Konu tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Kasım 2013 Hamıya Salamlar. Mənim Point blankda bir problemim var. Əvvəllər pointi tam rahat oynuyurdum. 1 aydan sonra yenidən başladım oynamağa və oyuna girdikdə error verir. PointBlank_20131123_105849.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 səndə internetə bağlanmadı oşibka verən. internetə bağlananda problemdi internet driverlərini yenilə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Setdedi Problem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Elit-killer internet driverini nece yeniliyecem windowsun butun oblowleniyalarini yenilemisem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Mirze294 Bu driverlik deyil birvaxtlar mende oynayirdim bu problem 4game nin problemlerinden biridi bunun sebebleri asagidakilardi cit,vx ve s kimi hiylelerden istifade etmisense ip BANNED eyer kimese login paroluvu bilirse kimse oynayir yada aciq qalib ve yaxuda pointblank yenilenir ola biler dreck yuklemeyib kompa oyunu yukleyende ve qurasdirandan sora C:\\Program Files\\4game\\pointblank daxil ol ve orde dreckt olmalidi onu ustanofka et eyer bacarmasan Teamvi gonder edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Indi esebden silmisem point blanki yuklensin team vererem Killer basa sala blersen video derslikne yada bele Said team nece verim skayp dostluq yolla musa.islamzade Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2013 qaqash skaypda yazdim amma orda hecne basa salmaq olmuyacaq sen TeamViewer yukle baxim Birbasa yukle buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.