TΛNNΞЯ Konu tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 26 Kasım 2013 SALAM əziz dostlar saytların birində gəzişərkən belə bir proqrama rast gəldim, deməli Internet Download Manager (IDM) işlədənlər təzəlikcə fake serial belə oşibka ilə rastlaşırlar proqramın məqsədi fake serialı özü silib yenidən daxil etməkdir və prolem həll olundu mənim işimə yaradı sizədə uğurlar. IDM6.18Build7FixFakeSerialRemoxp.raridmhelli.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Azər qardaş çoxsağol bu problem məndə də var hal hazırda yüklədim qoyduğunu linkdən bunu necə etməliyəm indi igm olan papkaya atıb açmalıyam? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Dəyməz xeyr yuxarıda şəkil əlavə etdim proqramı iş masasına çıxart daha sonra işə sal sonra şekildəki kimi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Alındı Azər qardaş çoxsağol Allah razı olsun.yoxsa hər 1 dəqiqədən 1 çıxırdı. canım qurtardı.hətta elə olurdu ki, yüklənəndə atırdı öz özünə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Deymez xos halalin bildiklerimizi paylasiriq dalimizca yuk dasimiriqki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Teymur xeyr o seriallar artiq cezib bele desek bu proqram fake seriali silib ozu resmi serial update edir netden gizli yolla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Teymur ondan yaxsisin tapbamisam bu nece gunde atas herenin oz secimi men paylasanin neyi pisdiki ? problemi hell etdi vessalamda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaşdığın üçün sağ ol...Lazımlı proqramdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Deymez halal xosun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Teymur sen deyirsenki ondanda yaxsisi var sen artiq menim paylasimmi arxa plana salirsan eger ondan yaxsisi varsa bu problem forumda kecen defe acilmisdi onda paylasardiz sehv deyirem ? qaldiki senin paylasimina men nese demirem sende sagol ama ondan yaxsisi var sozu biraz duz cixmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Azer qardas baqisla menide basa sal...indi bu verdiyin proqram ne ucundur?bu IDM-de problemler olurdu eee,bir nece gun bundan qabaq demisdik,bu proqram o problemleri hell edir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Elnur ALLAH bagislasin beli o problemleri hell edir sekilde istifade qaydasin qoymusam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Deymez anlayis ucun tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Azer qardas men verdiyin proqrami yuklemek istedim anti-virus engelledi...???? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 ...Azər qardaş , paylaşdığın üçün təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Elnur, Antivirusu Bagla sonra yukle ac yoxsa virus kimi gorecek Kamran, deymez halal xosun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 bu sizde de bele olurdu?sisteme ziyani olmaz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Tanner keçən dəfə bu haqda mövzunu mən açmışdım, problemin həllini də ele mövzuda yazmışdım, indi sən mənim paylaşdığımı arxa plana salırsan??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Elnur, bu hamimizda beledi anti virus kimi gorur ama virus deyil arxayin ol men ozumde Sahinde biraz var bu proqramla duzeltmisik IMDi MMuxtar, qaqas sen paylasim etmemisen komeklik movzusu acmisdin biz ise bir basa caresin yazmisiq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Mən həmin mövzunun içində çarəsini yazmışam Burda ama yene de paylaşdığın üçün təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Qaqas sayt rehberi olaraq ne meslehet bilirsen movzunu silek ? sen sadece proqrami silib yeniden yazmagi basa salmisan ve patcha ama biz proqrami silmeden basa salmisiq caresini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 yox mövzu qalsın , ikinci də ki mən o sözü zarafatyana demişdim və ona uyğun olaraq smile qoymuşdum açığı bu qədər problem elemeyini başa düşmədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Yaxsi yaxsi sadece sinadim seni tez ele mende zarafat edirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 MMuxtar qaqaş internetdən və məndə olan aktivator seriallarla və patchlarla yoxlamışam təmiz silibdə yoxlamışam cürbəcür versiyalarını amma yenə eyni şey olub amma Azər qardaşımızın verdiyi linkdəki aktivatorla tam həll olundu bu problem sənin verdiyin patchida yoxlamışdım yenə helə olurdu amma indi olmur. qaldıki virus məsələsinə virus deyil narahat olmayın Azər qardaşın dediyi kimi məndə kasperskydı antivirus o heç tutmadı halbuki ən güclü antivirus sayılır.tam rahatlıqla istifadə edə bilərsiz. adətən avast eset nod 32 bu kimi antiviruslar silir o faylı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 yoo yene Şükür yaxşı qurtardı, düzü saytdan BAN olunmaq istəməzdim... Elit-Killer, qaqaş səhv başa düşmə ama yəqin nəsə səhv elemisən, ola bilsin ki dediyim ikinci patchi heç işə salmamısan, cünki öz komputerim də daxil olmaqla 6 komputerdə o problemi aradan qaldırmışam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.