aga hesenov Konu tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 26 Kasım 2013 Salamlar men windows 8.1 yazdim kompa ve indi avtiv elemey isdirem bu activateni yazdim KMSnano_25_Automatic_By_Heldigard ama iwime yaramadi kompa yukledim install etdim hecne acilmadi elemedi biraz firlandim usdunde ama nese bawim cixmadi bunu nece iwledirler zehemt olmasa ya video derslik yada bawqa activate vererdiz zehmet olmasa ... Birdeki bele bir problem oldu srift problemi baxin arada bele bir sehvler olur nece duzelmey olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 ...bu aktivatordan deyil...kompyuterin dilini seçdiyin menyuya gir...və orda hamısını rus dili qoy... ...aktivatora gəldikdə ,ekranın sağ aşağı künçündə nəsə yazılıbmı ...yəni sistemin aktivasiyası ilə bağlı... ...moy kompyuterin üzərində sağı bas...svoystvaya gir...həmin pəncərədə axırda aktivasiya yeri var.ora bax.gör aktivasiya gedib ya yox... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 KMSpico9.0.5.20131112Final.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 ...aktivasiyada problem olarsa, perezaqruska ver... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 kamran qaqaw activ eledim windowsu o dilini hardan deyiwim? hamsini rusca qoyum? zehmet olmasa bi dene wekilnen gosterde. ve birdeki bu disk problemi yene olduye mende axirda nervilenib sindirib dagidiciyame bunu caresi var kamran? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 ...panel upravleniyadan yazık regional menyusuna gir...açılan pəncərədə yuxarıda rus dilni qoy...yuxarıda soldan sağa digər menyuya gir və orda da rus dilini seçib perezaqruska ver... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 duzelde bilmdeim getdim yazika deyiwdim yene eyni weydi kamran mende yene windows8de disk problemi var yene acmir dvd gostermir caresi nedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 ... windows 8-də disk göstərməmək problemi yayılıb...bunu formatsız da həll etmək olur... bunun üçün videodərslik hazırlamalıyam...burda uzun-uzadı yazmaqla başa salmaq 1 az çətin olar... ...qaldı ki,bu sual işarəsinə...sən dəyişib rus dili qoyduğun menyuların şəkiini və ya videogörüntüsünü qoy baxaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 duzgun elememiwem? ve birdeki kamran qaqaw zehmet olmasa video tezlikle qoyda hacan qoyarsan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Duz deyil men video cekdim gozle qoyuram indi Mende Windows 8.1 Ingilis dilindedi etdiyim emeliyyat rus dili ucun kecerlidir ingilis dili ucun English qoyacaqsiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Tewekkur tanner bes bu driveri hardan tapa bilerem googlede tapa bilmedim ATAPI iHAS120 D ATA Device Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 ...alınmasa,orda rus dili seçmisen...həmin yerə vur...dillər açılacaq...yuxarıda ən 1-cisi var...orda yazılıb ki,windows hansı dildədirsə,interfeys o dildə olsun...həmin menyunu seç... ...disklə bağlı dərsliyi çalışaram tezliklə hazırlayam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Deymez halal xosun bir asagidaki linkleri arasdir sebrim catmadi ATAPI iHAS120 D ATA Device SATA ATAPI iHAS120 SCSI CdRom Device - driver Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 ...aga hesenov , disk problemi düzəldimi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Aga driverler dusdu ? neticeni yazki bilek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 disk problemi duzelmedi((( tessuf( tanner qaqaw sen verdiyin linkleri ziyaret elemiwem olar deyil. googlde axdardim tapa bilmedim bir dene proqram tapdim onun icinde var o proqramdaki pulludu activ elemey lazimdi ama pulludu youtubede crack elemeyi axdardim oda yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 ...C:\\Windows\\System32\\drivers bura bax... gör orda ataport.sys və atapi.sys faylları varmı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 he ikside var. ba format eledim evvel var idi bu driver perezaqrusqa getdi ama indi yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2013 ... 1 sadə iş var..onu edə bilsən videodərsliyə ehtiyac yoxdur... ...hər 2 fayla polnı dostup verməlisən...bunu edə bilərsənmi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 27 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2013 o fayl hal hazirda yoxdu o driver yoxdu indi mende komp yeniden basladi ve yoxa cixdi ona gore isdiyirdim bu ATAPIi driveri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2013 ...sistem 86-dır yoxsa 64 ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 27 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2013 64 bit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2013 ...arxivin içərisində olan 2 faylı çıxart at C:\\Windows\\System32\\drivers papkasına... ... perezaqruska ver.. http://www.boxca.com/mppq8d4g9ntd/drivers.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 27 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2013 fayl hani arxiv hani? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2013 ...link qoymaq yaddan çıxmışdı...qoydum yuxarıda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.