oOZaKKuMOo Konu tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Kasım 2013 Salam.Movzunun yeridi belkede sefdi.Buna gore uzr isteyirem.Sekilde olan fayllar yenice format eliyenden sonra oldu.Ne silmek olur nede sekrete qoymaq bulari nece itire bilerem ?.Duzdu ele de boyuk yer tutmur ama itirmek istiyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 oOZaKKuMOo ...perizaqrusqa ver... sonra sil gör silinəcək... ...Əgər silinməsə IObit Unlocker 1.0 proqramı ilə silə bilərsən... ...IObit Unlocker 1.0 (Unattended by terlan)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 ...onlar sistem fayllarıdır....silmək olmaz...sadəcə səndə gizli fayllar açıqdır...panel upravleniyadan papkanın menyusuna girib kizli faylları gizlət.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 SILMEK OLMADI.PANELDEN GIZLI PAPKALARI GIZLETSEM ITECEK ? VE HARDADI O ? SVOYSTVA PAPKA ONU DEYIRSEN ? QAQAW ELEDIM AMA SEKILDEKI AG FAYLLAR GETMEDI AMA 1-2 PAPKA GETDI BES QALANLARI NECE ELIYIM ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 ...orda 2 yerə quş qoyursan...bax... ...mövzunun yerini dəyişdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Onlari silmek qeyri mumkundur qovluqlarin ve fayllarin nastroykasindan bilmeden ola bilsin sekretde olan fayllari acmisan artiq Kamran qardas basa salib baglamagi buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Eslinde format verdikde,diskleri bolen zaman elave 100 mb-liq disk acilir bu ve bu kimi failler oraya dusur.Onlarin muhum olanini silsen ve kompyuteri yeniden baslatsan HDD-ni sistemsiz kimi qelem verecek.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Komeye gore cox sagolun ama format eledim.bu fayllar bura dusmeli deyildi yeni sistenmde problwm variymis.win 8.1 yazdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 ...oOZaKKuMOo , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.