♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Kasım 2013 Salamlar.Mən internetden XP yüklədim iso formatında bunu necə diskə yazım bilmirəm hansı proqramla birdə proqramı başa salın mümkünsə ilk dəfə olacaq diskə fayl yazmağım:) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Aleykum SALAM bunun ucun bir cox proqramlar movcuddur Daemon TOOLS, Power ISO, Ultra ISO ve s. kimi ama en ideallari bu 3udu bu haqda derslik hazirlamisdim men bir zamanlar gozle upload edim qoyuram bura biraza Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 ♣♣KaRoL♣♣ buyur qardaş Tanner Qardaşımızın hazırladığı dərslik... Azər qardaşım əziyyət çəkib yükləmə )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Aqil cox sagol yadimdan cixibki oz kanalima yuklemisem bir zamanlar mende senin serhindeki linki redakte etdim birbasa qoyudum uzurlu say Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Tanner buyur qardaş xoşdur...Əsas odu ki ♣♣KaRoL♣♣ qardaşımızın problemi həll olunsun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Salam... Proqramsız da yazmaq mümkündür.. bunun üçün əvvəlcə diski taxmaq və iso faylın üzərində 2 dəfə klikləmək lazımdır... bundan sonra ekrana gələn pəncərədə lazımi düymələri basmaq lazımdır.. Bunlar Burn -> Next (başqa söz də ola bilər) seçmək lazımdır... beləcə disk yazılmağa başlayacaq... Uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Windows 7 və üstü versiyalarda proqramsız da yazılır. Fərq soruşsan əvvəlcədən deyimki heç bir fərqi yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Təşəkkürlər:) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Deymez xos halalin HT3ZZpX.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.