TΛNNΞЯ Konu tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Kasım 2013 SALAM hərkəsə mənə GTA İV Full versiya lazımdı yəni modsuz filan daxilinə heçnə əlavə edilməsin dünəndən artıq 2 sin yükləmişəm problemli çıxıb zarafat deyil hərəsi 13 GB dan yuxarıdır ona görədə xahiş edirəm kim yükləyib test edibsə crackı filan varsa daxilində link atsın RELOADED versiya axtardım tapa bilmədim ama EFLC var RELOADED mənə özü lazımdı GTA İVün Mexanikin RePackınıda yüklədim quraşdırılma indi bitib ama oşibkası çoxdu bayaqdan daha DLL və FİX fayllar yükləməkdən bezdim uje oyunu silirəm indi ona görədə birdə xahiş edirəm test etmədiyiniz və ya güvənmədiyiniz oyunu verməyin ona qalsa bəlkə əlimdə 50 dən yuxarı torrent var 13 GB zarafat deyil kompyuter səhərə kimi açıq qalıb yükləməyə görə indidə yenə bu problemlilərə görə vaxtımı itirməyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 buyur qaqa heç bir problemsizdi bu yenədə nəs əproblem olsa mənimlə əlaqə saxla kömək edəcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2013 Çox sağol qaqaş məndə eləbunu tapdım bayaq artıq 10 % yüklənib sənədə təşəkkür edirəm əgər problem olsa yazaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 halal xosun olsun.nese problem olsa yaz komek edecem.inanmiramki o sayitdan nese problem olsun amma yenede olsa yazarsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 aze_danger959 Məndə inanmıramki o sayıtdan problem çıxa...hələ-mələm o sayıtdan pproblem çıxmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Onu bilirem men torrent oyundan cox oyun yuklemisem razida qalmisam ne ise yukleme biraza basa catacaqqurasdirib neticeni yazacam helelik Bu geldi caresin arasdiriram 2013-11-29_172858.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 bunu yukleyib uptade ele yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 fnvfx.png3443vv9.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Məndə yüklədim, eyni Azər qardaşımızda olan problemlər gəldi... Səbrim çatmatı sildim... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Problemin hellini tapdim asagidakin yukleyin atin GTA IV un ana qovluguna vessalam bu qeder commandline.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Nə... ... Ay da yenə yükləməyə axot yoxdu... Çox sağol yenədə Azər... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Tanner Məndə bu oyunu yükləmişdim amma heyif sistem tələbləri çox olduğu üçün tutulurdu....Problemin həllinə görə çox sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Deymez menim bir xasiyyetim varki kokune qeder enib problemin hellini axtarib tapiram Royal, onu RARn icnden cixardim fayli atirsan ana qovluga duzelir saxla arxivinde hacansa lazim olar Ramin, ele mended zeifdi komp ama biraz oynamaq olur 800x600 ile menim elave HDD yaddasim var packdi yeni hazir USBla qosulur kompa 500 GB indi bunu atiram ora yeni komp alacam InshALLAH onda qurasdiranda birde GTA IV axtarmayim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Azər 500 Gb?? Məndə almaq istəyirəm onu....İnşallah məndə yeni konpiyuter alacam (yaxınlarda) ...yoxsa belə olmazee heç bir oyun açmır açandada tutula-tutula ...düzünü desəm çox oyun oynayanda deyiləm hərdən vaxt keçirmək üçün oynayayanam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 He 500 mence helelik bes eder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Tanner Hələlik??? Mənin konpiyuterimin ümumi yaddaşından biraz azdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Ramin menim boyuk arxivim var elbette helelik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Azər Bildim Bildim...Əcəb edirsən məndədə nə qədər proqram nə qədrə oyun var məndı oları HDD yükləyib saxlamaq istəyirəm...Sonra təzə konpiyuter alanda hamsın atacam konpiyutere Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 30 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2013 Yo men kompyutere atmiyacam onlari hem kompyuteri yorur hemde artiq seydi azim olani at kompa ustanovka ele sonrada setupu sil vessalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.