Elnur Dadashli Konu tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 29 Kasım 2013 Salam qardaslar.bele bir osibka ile rastalmisam.kompu hardasa 15-20 deq aciq veziyyetde hec bir is gormedim,yeni komp sadece aciq idi amma men kompun arxasinda deyildim,basqa isle mesqul idim.bele olan halda komp avtomatik mende rejimin deyisir,yeni power duymesi yanib-sonur komp sonlu veziyyete dusur,amma her hansi bir duymeye toxunsam hemen ise dusur.Problemim bu deyil,komp bu rejimde olarken bele bir osibka gelib mene,fikirlesirem ki,deyesen yenilik etmek isteyib avast amma sistem sonlu veziyyetde olduqundan ede bilmeyib ve bu osibka gelib.yada ki,menim etmeyimi isteyir?siz ne fikirlesirsiz??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Antivirusu sil, yenidən yüklə... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 qardas ne danisirsan ona inanmiram ki,ehtiyac olsun...silib yuklemeye... bu arada arxa fonunmda ela gorsenir haaaa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 qaqash bu Son (CоН rus dilinde) refimidi sexsen men kompu gunde bir defe power duymesine basiram oda seheri kompun arxasindan duranda klavyaturada ay sekli var ola basib dururam ve o koputeri sondurur amma fayilari yerine qaytarmi ya maus ya pover yadaki klavyaturada bir seye toxunsan kop qoydugun yerden baslayir qaldiki osibka onu bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 ...sönmək məsələsi budur ki,panel upravleniyadan elektropitaniya bölməsinə gir...açılan pəncərədə ortada olan menyuda vaxt seçimi verir...5-10 və s. dəqiqə...orda nikoqda var...yəni heç vaxt...hər 2 menyuda nikoqdanı seç... ...oşibkaya gəlincə,bütün ekranın şəkilini çəkməyin...ancaq oşibka olan pəncərəni çəkin ki,yazılar böyük düşsün və oxuya bilək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 Qaqas mende de bir defe bele problem olmusdu.Ancag mende antivirsuda birinci bele oldu ve 1-gun sonra sistemde neye girirdimse bu cur sehv gelirdi.Hetda brauzerlerde bele.Men avast uninstall proqrami ile antivirsu sildim ve sonra kompyuteri yeniden basladib diger rejimle daxil oldum.Oradan sistemi geri cekdim (vastanavleniye) ve sonra yeniden yazdim problem hell olundu . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2013 buda sekil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2013 abnaleniyadan sonra məndə də oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 30 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2013 gelin bu osibkanin sonuna cixaq.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 30 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2013 Men axi qeyd etdim.Perezaqruzka ver ve qosulduqda F8 duymesi ile diger rejimde daxil olun.Orada 2-cur sistemi geri cekmek usulu var ve her ikisinde sinayin ve sonra bu asipka aradan qalxacag. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 1 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2013 vahidov onun videosunu çəkə bilərsən?birdəki onda sistemdə nə varsa batacaq?nə dəyişikliklər olacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 1 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2013 bu asibka oldu ve kecdi.mende onun sebebinden suphelendim,suphemide yuxarida bildirmisem.dedim ki,belke qardaslar nese daha deqiq bir sey deyerler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2013 ... yni indi bu oşibka gəlmir...belə başa düşdüm...antivirus necə ,normal işləyirmi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 beli Kamran qardas her sey normaldir mence... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 bandicam2013-12-0121-21-24-626.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 bu osibkalar eynidir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 sən necə elədin ki,getdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 qardas bu osibka sende helede olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 hə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 yox mende bir defe oldu kecdi...anti-virusun free versiyasidir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 avast internet security oh bə !!!! avast clear sağolsun sildim gitdi. sizə də əziyyət verdim.sadəcə belə şeylərə ehtiyyat edirdim(virus üçün kompyuterdə çox şey var) onun üçün əlim gəlmirdi .amma dəqiqləşdirib sildim çox sağilun!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.