Delphi7 Konu tarihi: 15 Eylül 2010 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2010 Əziz İstifadəçilər! Sizə təqdim edəcəyim bu test doğrudur.Beynimizdə elə qəribəlik var ki bunu biz idarə edə bilmərik.Bu cəmi iki saniyə vaxtınızı aparacaq.Bu test ortopediya cərrahiyyəsindəndir.Yoxlayın görün sizin sağ ayağınız nə qədər ağıllıdır. 1.Kompyuterdə oturub bunu oxuyarkən,sağ ayağınızı yerdən bir az qaldırıb saat əqrəbi istiqamətində fırladın. 2.Bunu edə-edə sağ əlinizlə havada 6 (altı) rəqəmini yazın.Görəcəksiniz ki ayağınız istiqaməti dəyişəcək. Siz bunu oxuduqdan sonra yenə təkrarlayacaqsınız,amma bir fayda verməz.Çünki bu artıq beynimizə əvvəlcədən yazılıb. Sizdə necə? Alınır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 ...təşəkkür... ...maraqlıdır....test elədim...düzdür...ayaq istiqamətini dəyişir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 tesekkurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 3 defe eledim deyismedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 qaqa düzdü alındı bu niyə belə olur ki hə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Mən elədim qaldırdım Ayğımı saat əqrəbi istiqamətində fırladım və 6 rəqəmini yazdım Heç nə olmadı axı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Windows-Master-BoY qaqa ayağıvı çox qaldırma çox qaldıranda alınmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 3 defe etdim,3-unde de alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 ...Məlumat Üçün Təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 maraqlıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.