Ezio Auditoro Konu tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Aralık 2013 Mən Sazz 4g modem almaq istəyirəm.Özüm Xaçmazda yaşayıram.Burada bu modem tutur qiyməti,aylıq ödəmə haqqı nə qədərdir,bəs sürəti bu barədə ətraflı məlumat lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Salam. Baxın sazz.az Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Mənə tam yazılı məlumat kim verər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 buyur tam melumat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Təşəkkürlər.Deməli Xaçmazda tutur bir də bu dəqiq məlumatdır?(Çünki birazdan şəhərə yazılan ünvana gedib almaq istəyirəm) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Qardaş Sazz4G-nin rəsmi saytıdır Xacmazda şəhər telefonuda var evdən zəng edib soruşa bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Hə qaqaş var bibim oğlundan öyrəndim var elə tək satış yeri o ünvandadır.Bir də sağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Səndə sağol bir -birmizə kömək etmək borcumuzdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Mən bu sazz haqda bir söz soruşmaq istəyirəm... Deməli bir yaxın dostum var o bazarda çalışır onun evində də sazz-dır aya 25 azn verir... o məndən bişey soruşdu dedi ki evdə datakartla internetdən istifadə edib bazarda isə işlədiyi yerdə modemi qoysa wı-fı interneti bazarda tuta bilər??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2013 aylıq 25 azndi sürət 10mqbitə kimidir əlavə olaraq siz ona gücləndirici antena da ala bilərsiniz bu 1 az da gücləndirir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Bir də yenə bir şey soruşmaq istəyirəm bu modemin sürəti bizim evdə qovduğumuz Tp-link və s modemlərə çatır yəni torrent yükləmə və.s. rahat olur.İşlədən varsa desin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Sualımın cavabını bilən olmadı ???? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Ezio Auditoro qardaş əhatə dairəsindən asıllıdır mən bildiyim vaxtlarda sazz mpdemi Gəncə mingəçevir bakı sumqayıtı əhatə edirdi sumqayıtda super tuturdu bakıya baxanda amma sürəti super verirdi əsasəndə torrentə. Faiq qardaş sualını daha doğrusu başa düşmədim 1 az aydın yaza bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Elit-killer , qardaş mən hərşeyi onsuzda dəqiqliyiylə yazmışam yenədə yazıram mən bildiyimə görə bu provayder həm modem ilə həmdə datakartla işləyir mənim dostumda belədi indi o bilmək istəyir ki evdə datakartla işlədiyi yerə isə modemi gətirib orda internetə daxil ola bilər??? Yəni həm evdə həm də işdə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 sazz modemini istədiyi yerdə işlədə bilər bunu üçün telefon xətti və yaxud nəsə lazım deyil istəsə evdə işlədər istəsə iş yerində amma evdə tutursa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Evdə tutmağına tuturee amma bu istəyir modemi iş yerində qoysun wı-fı kimi ancaq datakartla isə evdə məşğul olsun yəqin ki fikrim tam aydın oldu sənə qardaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 anladım səni qardaş hə istifadə edə bilər istədiyi yerdə həm iş yerində həmdə evdə həmçinin datakartı da. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 aydındı qardaş... təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 halal xoşun olsun qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.