Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Aralık 2013 Salam ... men saytimizda olan nero 2014 proqramini yukledim ve normal ustanovka eledikden sonra proqramin raboci stuldaki iconunu aciram nese ustanovka gedir 4,5 saniyeye bele bir serf gelir В процессе установки произошла неисправимая ошибка bu neden ola biler ?... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 proqramı ustanovka eliyəndə aradan qaldırıla bilminməyən xəta baş verib ona görə təmiz sil yenidən ustanovka elə. başlığı da düzəltdim sərf yox səhv Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Elit-killer oldu brat yoxluyaram neticesini yazaram bura...Tessekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 ...halal xoşun olsun brat nəticəni mütləq yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 netice 0 derece brat hecne alinmadi sildim yazdim yazdim sildim nece defernen alinmadiki alinmadi forumda axtardim tapdim kamran qardawimiz boxca azdan linkini qeyd etmiwdi onu yukledim nero 7 versiya iwledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 belə başa düşdüm ki, səndə dəstəkləmir nero 2014. çalış yüngül versiyalarından istifadə elə çünki funkiyası hamısının eynidir.mən ümumiyyətlə neronu istifadə eləmirəm burn avare proqramını istifadə edirəm həm sadə həm də yüngül. sənə də onu məsləhət görürəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Çox gümanki setupda problem var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Ashampoo Burning Studio 2012-dən başqası yalandı həm yüngül həm də hər cür funksiya içində var.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.