yustas Konu tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Aralık 2013 Salam... adminler telefonla girmisem azeri srfleri ile yaza bilmirem zehmet olmasa duzelisedersizde..... demeli menim hp pavilion kompum var bir nece gun qabaga komp sondu ve bele oldu kim bilirse nie bele olur?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Qaqawim nodbukun zedelenib ya elunnen duwub yadaki nese icerisinde bowluq var oz bawun cixmirsa bawi cixan adamin yanina apar ve nodbuku acsin ramlarini silib yerine taxsin ve nodbuk acilcey Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Ramlarinida sildim amma olmadi qardas ... ozum ede bilmeremi yeni tapa bilmerremi nedendi diyib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Mövzunun yeri dəyişildi və başlığı redaktə olundu. 1ci video kartadandı və yaxud çipi yana bilər yəqin ki igra oynamısan 2cisi isə hər hansı format diskini tax gör nəsə göstərir olmursa deməli video kartadandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Elit-killer yox oynan doyul hec oyun oynamamisam ve yuklememisem amma bir defe elimnen dusub ve bir defede sokmusdum geri de yigmisdim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 mencede video kartdandi mendede bele bir wey olmuwdu VGA cixartmiwdim taxanda yaxwi taxmamiwdim yerine vintilatoru zadi iwdiyirdi ama ekrana hecne gelmirdi yaxwi otuzdurdum yerine yandi. qaqaw notbukda prases gedir vintilator zad iwdiyir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 ...bunun 1 sıra səbəbləri olur...1-cisndən başlayaq... ...kompyuterin zaryatkası birdən qəfildən tez sönür...elə kompyter var ki,toka taxanda,20-30 dəq vaxt lazımdır ki,ekran açılsın... ...sən belə elə...kompyuteri toka tax...heç 1 düyməni basma...heç yandırmaq üçün olan düyməni də basma...15-20 dəq gözlə...tokda qalsın...sonra yandırmaq üçün düyməni 1 dəfə basmaqla yandırmağa cəhd elə (yəni dalbadal 2 dəfə basma)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Aga hersey isdiyir amma ekran acilmir olmagina komu mende sokub yigmisdim bilmirem indi belke ne ise yaxsi ortmamisam Kamran qardas yoxladim amma olmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 ...noutbuku başqa ekranda aç...noutbukun arxasında digər monitora qoşmaq üçün yer var...əgər şnurun varsa,noutbuku yandır və həmin yerdən digər ekrana qoş...gör digər ekranda sənin raboçi stolun açacaq ya yox... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Yeni sunur qoslan yer usb olan yerdedimi kamran Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 ...usb yox...noutbukun arxasında göy rəngdə (ağ da ola bilir) vga şnuru keçən yer olur... ...necə ki, pc-də monitordan keysdə vga-ya gedən şnur var...həmin şnurun keçdiyi yer kimi 1 yer də noutbukun arxasında (və ya yanında) olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 sen VGA-ni cixart taxilan yeri vara orani fenle temizle VGAnin qizili olan yeri elin deymemek werti ile panbiqla asdaca sil ve taxanda yerine yaxwica otuzdur gor duzelir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 aga hesenovqaqash noutbukda viga cixmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2013 dordan??? error notbukla hec vaxt meqgul olmamiwam sory indi bildim sory))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 kompu yandır və fənərlə manitora işıq vurub bax gör ekranda nəsə göstərir yəni znaçoklar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 ...əgər digər ekranda da açılmazsa,onda qalır 2 şeyi yoxlamaq...noutbukun arxasındakı batareya və zaryatka şnurunu.... ...batareyanı yoxlamaq üçün , batareyanı çıxarırsan,şnuru toka taxmaqla birbaşa işlədib yoxlayırsan...gör açılır ya yox... ...açılmazsa, zaryatka şnuru ki. var,blok pitaniya ilə noutbuku birləşdirir,onu dəyişib yoxlayırsan...elə dükanın özündə yoxla...bax gör ekran açılsa al...açılmazsa, videokartın yandığını öz təsdiqini tapmış olacaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2013 Elit-killer yox gosdermir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Yoxladm hamiaini olmadi yenede video kart qiymetini bilirsense yazda qardas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 ...noutbukda vga dəyişdirilmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 kamran notbukla mewqul olmadigima gore yaxwi bilmirem notbuku. diyirsene notbukda vga deyiwilmir niye deyiwilmir yerinden cixmir? ya nece? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Yeni kamran komp yaramirda daha qardas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 aga hesenov qardaş əgər video karta ana plataya bitişikdirsə Azərbaycanda bunu dəyişdirililə bilən adam yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 ...aga hesenov , noutbukun videokartı yanıbsa,bu o deməkdir ki,noutbukun yanıb...yenisini al... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.