Faiq Əhədov Konu tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Aralık 2013 Salamlar... Mən əvvəllər telefondan Opera Mini paketi ilə 1 aylıq limitsiz internet paketi götürürdüm indi bilmək istəyirdim həmin paket yenədə işləyir ya yox... İşlədən var aranızda?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 qardawim bunu bilmek cetin deyilki hansi operator sene lazimdirsa ya zng ele soruw yada saytlarindan oyren bilersen menim bildiyime gore bakcelde bele bir tarif var onuda qeyd edimki eger hacansa hansi operatordasa bele bir tarif varsa 100 % yox 10000 % yene var neycunki bele bir xidmetler kampaniya deyil tarif planina esasen qurulur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Mən rəsmi saytından girib baxıram orda Opera Mini haqda heçnə yoxdur ancaq belə limitsiz internet paketləri var oda baha qiymətə planşet üçün netbuk üçün və s.. Zəng edib özüm öyrəndim həmin paket işləyir hal-hazırdada... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.