Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Yox yenə olmadı. Çox sağol əziyyət çəkdin səndə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Ne eziyyeti qardasim o ne sozdu onda senin yuklediyin XP de problem var basqasin yoxla neticeni yazarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaşdığın üçün çox sağol..Məndə bu Proqramla əvvəl XP yazmışdım Fleşə, hələdə o fleşkart qalıbdı məndə, sistemə birşey olan kimi o fleşkartla format edirəm..Çox əla proqramdır, demək olarki bu proqramı bilməmişdən qabaq 3-4 dənə belə proqramla yoxlamışdım oşibka vermişdi..Ama sonra bu proqramı kimsə önərdi mənə yoxladım və xeyrinidə gördüm.. Bir Daha Paylaşım üçün Təşəkkürlər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Deymez xos halalin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Tanner məndə indi fleşkart yoxdu.USB sərt diskə bu proqramla XP yazıb format ata bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Red Demon bir yoxla mence alinmalidir 99 % sansin var yoxlamaqdan hecne itirmirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Tanner əla təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Tanner qardaş, orijinal XP SP3 linki verə bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 ♣♣KaRoL♣♣ deymez halal xosun Kenan buyur videoda gosterdiyim sistem windows-xp-sp3-original-rus.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Tanner qardaş, bu torrenti qoşdum amma yükləmə başlamadı. Başqa torrent verə bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Torrent islekdir yoxladim sen birde yoxla olmasa basqasin vererem yada utorrent proqramini uninstall tool prorqami ile sil yeniden yaz birde buna bax windows-xp-sp3-original-_torrentino.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Yox yenə yükləmə başlamadı. Tanner qardaş deyəsən sən paylaşdığın sistem budur: http://torrent-windows.net/windows/windows_xp/49-windows-xp-professional-sp3-rus -original.html Burdan yüklədim yükləmə başladı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Burdan BitTorrentin son versiyasin yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 BitTorrentlə yüklənir. Çox sağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Tanner, Rufus Windows 8, 8.1 üçün də işləyirmi? Mövzu üçün sağ olun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Kənan dəyməz sən sağol Musa əmi əlbətə işləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 TAMAM!.. foto_101.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 8 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2013 Orijinal XP yüklədim flaş karta yazanda yenə həmin xətanı aldım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2013 Qaqas ozunde gorduyun kimi men videodada gosterdim XP normal yazilmaga basladi ve antivirusuda bagladim sen deqiq bax gor antivirusu baglamisan ? ve sonuncu yol ise senin flashkartin problemlidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 Men yukledim bu proqrami.Acildi.Winrardanda cixartim.Eyni ile derslikdeki kimi.Amma sistemi proqramasurusdurub atiram.Acilir proqram amma sistem dusmur xanlar bos qalir.He sen qoydugun videoderslikde proqramin uzerinde sari isare var.Mende ise yoxdur.Surusduren kimi avtommati acilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 Ele sey olur qaqas men dersliye diqqetle bax orda disk isaresi goreceksen proqramda ona vur sistemi sec vessalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzetcik Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 mən bir çox programlardan istifadə eləmişəm alınmıyıb indi bu programnan yoxluyuramtəşəkkürlər ümid edirəm mənim üçün yararlı olar məndə alinmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 12.) Vaxtı 3 ayı keçmiş mövzulara cavab yazmaq olmaz. Bunu edən istifadəçinin ismarıcları silinəcəkdir. Müəyyən səbəblərdən yeni cavabları ancaq Sayt Rəhbərləri yaza bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.