Guest ataxanli Konu tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Aralık 2013 Salamlar.Men bir saytda gordum ki biri tema yaradib pulsuz da paylayir.Azeridir.Men de hevese dusub size muraciet edirem..Sizden xais edirem ki.mene asand yolla Windows-da isleyen tema yaratmaqi oyredesiz..Temani men yaradim..Xais mene komeklik edin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 bu movzu heqiqeten maraqli olar mence...yeni oyrenmek pis olmaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ataxanli Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 he brat..duzdur..mence bu saytda bacariqli adamlar cxdu..ele saytin adminleride cox bacariqlidir..xais edirem mene tema sistem yaratmaqi oyredin..cox xais edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Ne temasi.Sayt ucun? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Movzunun yeri sehvdir Forum Adminleri duzeldin Sahin Windows ucun deyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ataxanli Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Windows ucun..Brat men ede bilmirem...movzuunun yerin nece deyisirler bagislayin sef etmisem.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2013 mövzunun yeri dəyişildi. bura diqqətlə bax asan 1 şeydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ataxanli Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 mene tema yaratmaq lazimdir brat.bunu etdim be nece temami internete qoyum cammat yuklesin )) Allah senden razi olsun.Cox sagol.Alinir...Allah razi olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.