TesLA Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Video dərslik yaxşı olar və qeydiyyatdan keçən istifadəçinin bu videonu izləmədən sayta daxil ola bilməmsi kimi - yəni belə bir şey hazırlansa yaxşı olar bu problemlər olmaz ... Sağolun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2013 ataxanli Bəlkə uşaqdır? Bəzi istifadəşilərdə xalları görür... , həvəslənir... Onun da staj bir neçə illər olanda xalı da olar, statusu da... Yenə ona anlamı üçün müddət tanınsa, bəlkə düşünər... dyevkdmotfb.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 meselehet sizindi )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ataxanli Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Salamlar..Sizden serhler vasitesi ile 4-5 defe uzr istedim.onu deyim ki bu sayt hem qanun hem de saytin qurulusu baximiindan ferqlidir..ona gore men bu sayta hele tam oyrese bilmemisem.Serhleri oxumamisam..ama inanin ki oxuyan kimi uzr istedim..Saytda 9 aydir qeyd olmagima baxmayaraq 4 gundur ki sayta girirem..saytin qanunlarindan xeberim yoxdu..bide eger mene mektub gelibse onu oxumamisam ve xeberim olmuyub.diger saytlarda istifadeciye mektub gelende o sayta daxil olan kimi onun ana sehifesinde gorunur..mektubu oxuyana kimi o gorsenir..belelikle hemin userin xeberi de olur..bide mene sozunuz olsa serhle yox-xais edirem mektubla bildiresiz bele pis cixmasin serhlere fikir vermirem ama ismaricida oxuya bilmirdim..tesekkurler..he bide o menim uzurumu sekil kimi bura qoyan qardasdan Allah razi olsun, tesekkurler.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 ataxanli, Salam.Bu saytda da giren kimi wexsi ismaric one qabarir.Diger saytlarda oldugu kimi.Uzur istmeyin ozu boyuk bir seydir.Bilmeden etmisense,heqiqeten sene bu sayt cetin gelirse onda mence uzurun qebul olunmalidir.Yeni bu halda.Amma ki o ki,qaldineyise bile-bile camatla mezelnib sehvleri bile-bile edib uzur isteyirsense.Onda sene sozum budur ki kisi tupurduyun yalamaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ataxanli Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 salam indi oldu..mene siz mesaj yazmamisdiniz..indi yazdiz-oxudum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.