Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Menim IP-adresim tez-tez deyisilir. Kime deyirem inanmir. IP adres yoxlayan saytlara girirem hamisinda eyni seyi gosterir amma deyisilir tez-tez hardasa heftede bir defe de olsa deyisilir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 ...Point-Blank ,bu hamıda beledir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Kamran, Ola biler. Bir nefere demisdim dedi ola bilmez hec inanmadi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 ...sen internetden çıxanda diger portda sıxlıq olanda senin ip-ni başqasına verirler.sen ne vaxtsa girende artıq sene başqa ip verirler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzeriClaN Mesaj tarihi: 6 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Eylül 2012 Salam Millet Men Bu Sayta Yeni Geldim Sizden Bir Komeklik isteyecekdim Men Essential NetTools Proqramini Yukledim Verdiyin Linkden Ama Men NBScan Edib Ora IP Yaziram Axirina 1 Ci De 1 2 Cide 255 Yaziram Tapmir Bilmirsen Niye Bu Arada Mende Windows 7 Di Cox Xais Edirem Bu Barede Mene Komek Edeseniz Yada Video Chekib Qoyasaniz Oxuduqunuza Gore Minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 6 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Eylül 2012 Mən bu proqramı 6-7 il əvvəl işlədirdim bu proqramın bir özəlliyi var odakı gərək yazdığın İP-nin HARD DİSKİNDƏ DOSTUP OLSUN Yəniki tutaq ki, 240.254.203.208 bu İp-nin C və D diskinə Dostup olsun ondan sonra sən həmən İp-nin kompuna girə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Bundan daha yaxwi program var? Bunla nese Azeri ipi yaziram hecne tapmiree :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerbe99 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Melumata Gore TWKK Vusal Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingiz93 Mesaj tarihi: 5 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2013 Wekildeki kimi edirem,bezileri parol istiyir,ama parol olmuyannarda da OPEN COMPUTER eliyende ozumun DOKUMENTI papkasi acilir, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.