Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 7 Aralık 2013 Salamlar...demeli bele men son 10 gunde kampyuterimi yandiranda wekilde gosterdiyim kimi ve gosterdiyim yerde bir emir setri gelir ve goz qirpiminda itir oxuyada bilmiremki ne yazilir wekilini cekmeye uspat elemirem her pc yandirib sondurende 1 defe gelir sonrada pc iwleyende ister internetde istersede adi papkalarda 10-15 deqiqeden bir 5 saniye donur ve narmal halina gelir bir nov trojen kimi elebil pc-deki melumatlari hansisa txt formatinda ve yaxud wekil formatinda hansisa sisteme gonderilir kasperskiynen sistemi tam yoxlamiwam 5 saat cekib amma hecbir virus tapmayib bilmirem bu nedi bele sistemede baxiram yad olan bir sistem yoxdur fayllarin icinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Salam. Virus deyil bu. Məndədə olur hərdən. start->run->msconfig->autostart yaz bax. Hansısa terminaldı quş qoyulub gəlir. Çox vaxt slient pro setuplarından düşür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Zairov...dediyin start->run->msconfig->autostart metini emir setrine yazim baxim ? ele eledim amma hecne olmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 yox. ingiliscə rahat olar deyə yazdım. səndə azəri dilindədi dəyəsən. Bizimkilər bilmirəm necə tərcümə edib ona görə rus dilində yazıram. Təxmini belə olmalıdı. Пуск->Выполнить->msconfig yaz enter->Автозагрузка bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 he baxtim brat ordan deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.