VSL94 Konu tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 7 Aralık 2013 Srifte gore uzur mende windows 8.1 di mende bele bir problemden dolayi azerice yaza bilimirem.( dili desihe bilmemek yani deyismir) Men hard disk almaq isteyirem diger forumlarda maraqlandim here bir shey deyir biri deyir segate yaxshidi biri deir pisdir bir deyir western digital biri toshiba ve s. Mene sabah original toshibanin olan portable la birilikde olan usb 3 cixishli 7200 rpm/s gucunde olan hard disk getireckler 80 AZNe Bilmek isterdim ki nese bir problem yashanmaz? meslehetdi ya yox? indiden tesekkurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Aleykum SALAM mende SSD-2501SATA Portable HDD 520 GB di HDDnin oz markasi Toshibadir toshibanin HDDleri en yaxsi HDD sayilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 vestern digital göy yaxşısıdır. problem olmaz çünki çoxusunda noteboklarda ondandı hdd.80 azn bahadı amma 65 manata 1trbaytlıq almaq olar. mövzu başlığı da redaktə elədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Toshiba deil ama ici ) adi Toshibadi ) Melumata gore cox sagol Elit qardashim mende ondan istyirem e sadec olaraq kime deirsen deir yoxdu 5 dene bu ishle meshqul olan adam dedim hec birinde olmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.