DaNGeR_Oku Konu tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 7 Aralık 2013 Komp-un açılışinda kod yaddan çıxıbdı onu uzb-le hansısa prqramla qırmaq olur axtardım burda bəlkə ola tapa bilmədim kimdə varsa ya link bilirsə atardı bir zəhmət Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Windows 7 ya windows 8 ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeR_Oku Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Hamısında olsa yaxşı olar . məncə onun fərqi olmamalıdı axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 sistem hansidi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 mövzu təkrardır indi bura qoyacam linki baxandan sonra cavab yaz mövzu təkrar olduğundan silinəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeR_Oku Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Windows -7 idi ama hamısı üçün olanı yoxdurki ? ok qaqa baxdım tapa bilmədim onçün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2013 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2013 Qaqas Reset Windows Password 2011 proqrami ile qira bilersen yaz ya diske yada USB Flasha kompyuteri format eden kimi baslayacaq gerisi zaten asandir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.