AQIL_ISMAYIL Konu tarihi: 9 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Aralık 2013 Salam dostlar son zamanlar komputerde sekildeki kimi tez tez sehv gelir ekrana. Mende 160 gbdi 80/80 bolunubler sonra men 80 in birinde bolub 40/40 3 disk yaratmishdim. İndi yene qaytardim birleshdirdim. Ancaq yenə eyni səhvi göstərir. Qeyd edim ki hal hazırda hər diskdə 50gb boş yer var yəniki ki disk tam doldurmamışam. 2013-12-10_162716.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2013 ...bu cür elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 9 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2013 Kamran Cavadov çox sağ ol qardaş.... bayaq səhv göstərirdi ancaq indi nəsə gəlmir gəlsə edəcəm təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2013 ...halal xoşun Aqil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.