Elnur Dadashli Konu tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 11 Aralık 2013 Salam qardaşlar.Bir nece gun bundan qabaq,bu problemim olmusdu.Demeli Google Chrome-la men bu saytada qala bilmirem,sayt her yenilenende meni cixarib atir.Sonra yeniden sayta daxil oluram.Cixarir atir deyende ki,yeni meni <qonaq>hesab edir sayt,hec bir movzuya serh yaza bilmirem.Kecen defe brauzeri silib yeniden yukledim duzeldi.Indi men her bele olanda proqrami silib yuklemeliyem???Bele adamin basi xarab olur axi,basqa hell yolu bilen var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Bu problem məndə də olmuşdu. 2-3 dəfə oldu, bezdim Google Chrome`dən. Yandex işlədirəm. Sənə də Yandex məsləhət görürəm. Düzdü indi Google Chrome məndə tam yaxşı işləyir, amma nəsə xoşum gəlmir. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 men chorme isledirem hec bir problemi yoxdu eger basqa meslehetli broeser isteyirsense yandex browser islen menim chormede qydiyatim var ve parollar sifreler hamsi ordadir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 konkrekt olaraq Chrome-da men ne etmeliyem ki,bele olmasin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Bu problem məndədə olmuşdu....1 heftə Chrome istifadə eləmədim....Yandexlə daxil olurdum sonra təzədən sayta girəndə artıq tullamırdı....Bu problem məndə vk.com sayıtına girəndə olurdu.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 dediyim kimi silib yazdiqda duzelir,amma 4-5 gunden bir men bunu silib yazacam hele?basqa belke hell yolu var?Tanner,Kamran qardas??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 buyur bundan istifadə et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Basqa yolu budurki ilk once Google Chromeni uninstall tool proqrami ile sil sonra CCleanerle sistemi temizle olmasa daha sonra Advanced System Care proqramin ile sistemi temizle ve yeniden yaz restart ver birde yoxla ama daha mentiqli yollarin axtariram netde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 ...yəqin səndə browser-in keş-i və yaddaşı avtomatik təmizlənir... ...nastroykaya gir...ordan dopalnitelni nastroykaya gir...orda nastroyka kontinent və nastroyka istoriya yerinə bax...gör hara quş qoyulub... ...indi hər 2 yerin videosunu qoyuram...gör səndə də belədir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 yaddasi temizlenmir...yeni yazilandan bu yana ne is gormusem hamisi arxivinde qalir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 ...burda yaddaş təmizlənməsi başqa cürdür... ...misal üçün 1 saat əvvəl sayta login və porol ilə daxil olmusan...1 saat ərzində 1 neçə dəfə bu sayta daxil olub çıxırsan...və ya digər saytlara...1 saatdan sonra yaddaş tam silinmir...ancaq 1 saat bundan əvvəl girdiyin saytlar silinir...eləcə də bu saytdan 1 saat bundan əvvəl login və porolla giriş etdiyinə görə bu məlumat da silinir...amma 59 dəq bundan əvvəlki saytların məlumatları qalır... ...yəni 1 saatdan sonra hər 1 dəqiqə keçdikdə,həmin dəqiqədən 1 saat əvvəlki məlumatlar silinir... ...orda göstərdiyim yerdə quşlar var...onların hər biri 1 məqsəd üçündür...misal üçün girdiyin saytların linkləri silinməyə bilər,amma qoyduğun porollar silinər...və ya heç nə silinməz.ancaq yüklədiyin fayllar silinər və s. ...asılıdır nəyin qarşısına quş qoyursan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 indi ne etmeyimi meslehet gorursuz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 təmiz sil sonra internet explorerdən gir orda google.com a gir sənə sağ tərəfdə yuxarıda skaçat google chrome göstərəcək onu yüklə özünə ustanovka elə problemin düzələcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 nehayet ozmu chroma dost etdirdim,amma bu menim ureyimce olmur,sildim yeniden yazdim problem yoxdu.amma yene olacaq? bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.