priora Konu tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 11 Aralık 2013 salam mene Archicad dersleri lazimdi butun dersleri pdf olsa daha yaxsi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 hansi dilde ? Turkce Derslik Kitab Qeydler ArciCad Videolari Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 priora mövzu başlığını azəri hərfləri ilə yaz düzəliş edirəm gələn dəfə diqqətli ol yoxsa silinəcək mövzu.həmdə düzgün bölmədə aç. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
priora Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 salam oldu gelen defe duzgun yerde acaram cox saq ol derslere gore yukledim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Xoşdur ... sən də sağol ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 halal xoşun olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
priora Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Axşamın xeyir dərsliyi yüklədim amma parol istəyir tapdım şifreni ataş saq ol baqişda narahat etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.