Ezio Auditoro Konu tarihi: 12 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Aralık 2013 Windows 8 də Maqzindən yüklənmiş LİNE,Cut the Rope və s kimi proqramları necə iş masasına(raboçiy stola) gətirmək olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 magazindən yüklədiklərini yarlık şəklində işçi masaya atmaq olmur gərək puskdan açasan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Videoderslik kimi cek de zehmet olmasa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Gozle men cekirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Ezio Auditoro bunu üçün video dərslik gərək yoxdur ekranın sol aşağı küncünə mışkanın göstəricisini sürüşdürürsən və pus açılır sonra sağa sürüşdürüsən yüklədiyin proqramları görəcəksən.tapa bilmədinsə teamın kodunu göndər şəxsi ismarıcla köməklik edim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Men derslik cekdim ama maqazinden yuklediklerini deyil proqramlari isci masasina kocurtmeyi gostermisem istesen baxa bilersen belke isine yaradi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Yox bu lazim deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Ezio Auditoro qaqa sənə Tanner əziyyət çəkib video dərslik hazırlayıb çoxsağol demək əvəzinə lazım deyil bu nə deməkdi işinə yaramadısa yaz ki qaqa çoxsağol amma bu deyildi yazardın heçolmazsa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Mən sadəcə bunun mənim işimə yaramadığını yazdım.Əlbəttə ki qaqşımız zəhmət çəkib hazırlayan əli qolu var olsun!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Ezio Auditoro qaqa onda Yox bu lazim deyil. yazmaq lazım deyildi yazmaq lazım idi ki, çoxsağol amma bunu nəzərdə tutmurdum zəhmətə dəyərli 1 cavab yazmaq lazım idi gələn dəfə diqqətli ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.