MMuxtar Konu tarihi: 13 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Aralık 2013 Salam bu problem nədən olar, zəhmət olmasa bilən varsa deyərdi... Bu problemin ucabtından Office 2013 sildim dedim bəlkə Windoüs 7 ilə birgə problemli işləyir ama Office 2007də də bu problem oldu... Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Qardaş bu problem deyil sadəcə vstavit edenden sonra şirifti times new roman et əvvəlki şirift kimi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Qardaş sən deyən kimi elədim Times New roman, sonra orda başlıqlar var onları dəyişdim yene də alınmadı... nə bilim txt faylına kopyalayıb yenə də Wordə yazdım yene də xeyri yoxdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Sən sənədi yeni word sənədinə vstavit edəndən sonra ctrl+a seç ondan sonra şirifti dəyişib times new roman et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Elə mən də ele eliyirəm yenə də xeyri yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 sən türk dil paketi yükləmisən sonradan officin üzərinə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 həə qardaş aztimelat A2 timelat zad onlarda nəsə problem olacaq??? Xahiş kömək eliyin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.