VahidoV Konu tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 14 Aralık 2013 Windows 7 максимальная 64 bit rus dilinde olan sistem lazimdir.Amma paketde tekce 64-bit olsun.En vacibi ise uzerinde hec bir proqrami ve deyiwikliyi olmayan en son versiya windows 7 lazimdir.Imkan varsa linki zehmet olmasa gonderin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 buyur heç 1 əlavəsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Elit-killer ,Qaqas bu 2013 verisiya deyil axi.modifikasiay olsunsun eeee amma cox az wekilde de.Hecmi az olsun deye deyirem.Bu 2009 verisyadir.Bunlarda problem yaranib.Yenilenme meselesinde.sondurursen 1 ay sonra asibka verir.Ona gore 2013 isteyirdim.(Movzunun daxilinde,diger movzunu muzakire etdiyim ucun uzurlu hesab edin). Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 buyur inki yenilədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Bagisla sene eziyyet verdim.Amma yuklenmir eee bu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 linki yenilədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Elit-killer ,Sag ol.Eziyyetini hala et ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 halal xoşun olsun qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.