Cheater-Anar Konu tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 14 Aralık 2013 Mənə yazılarla video düzəltmək istəyirəm necə düzəldə bilərəm hansı proqramla ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Cheater-Anar qardaş bunun üçün bir çox proqramlar var.... ...Adobe Premiere... ...Adobe After Effects... ...Sony Vegas... və s.... ...Mən sənə professional montaj ilə yazi hazırlamaq üçün bu 3 proqramı məsləhət görürəm... ...Hər üçündədə hazırlamaq olar... ...Adobe After Effects və Adobe Premiere effektili və hərəkətli yazi hazirlamaq üçün super proqramlardır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 ən sadəsi windows live movie maker Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater-Anar Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 video ders varsa qoyunda bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Mən özüm FlashBack Pro işlədirəm çoxda razıyam yaxşı proqramdı... ........Burdan yükləyə bilərsən...... ........Burdan vidosuna baxa bilərsən.......... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 ...arxivimdə nə vaxtsa pinnacle proqramında hzırladığım videodərslik var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater-Anar Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Təşəkkürlər ikinizədə baxıram ikisinədə Kamran sənədə çoxsağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Sadə proqram istəyirsənsə Movie maker ,bir qədər professional effekt filan vermək istəyirsənsə Pinacle proqramından istifadə elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 ...Cheater-Anar , halal xoşun... ...əvvəllər işləyirdim bu proqramla...gözlərim imkan vermədi...daha içləmirəm...super 1 proqramdır...arxivimdən 1 video effekt də qoyuram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater-Anar Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Təşəkkürlər hələ sadə yaxşıdı yoxsa mənim də gözlərim onsuzda zaydı İşləyə bilməyəcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 proshou producer proqramı ilə də edə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.