•SaiD• Konu tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 14 Aralık 2013 Salam doslar mende pc de kis 14 idi ve onu kis remover ile sildim perezaqruska verib ve c diskindende kis 14 sildim ve yene perezaqruska verende gordumki klavyatura isdemir orasini vurasini qurdaladin ve ekran klavyaturasini tapib paroldan acdirm n360 yukledim yene duzelmedisildim indide kis 14 yuklemek istiyirem olmur deyir pc tezden baslat edirem yene deyir men indi ne ede bilerem telnen yaziram hal hazirda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 əvvəllər məndə kaspersky internet security işlədirdim sonradan gördüm ki, kompda problemlər yaratmağa başladı hətda hdd çezdi sonradan kodu aldım kaspersky üçün 20manata indi həm təhlükəsiz həmdə rahat heç 1 problemdə yoxdur çalış istifadə eləmə kompda paddelka kislərlə aktiv edib.sil avast yaz pulsuz. açar istəsən verərəm 1illik məndə var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Elit-killer qardaşımla raziyam duzdu Kasperski qardaş ağır antivirusdu.... ...İlk olaraq PC-nin işləməsini çətinləşdirir... ...Sistemdə hər bir faylı virus kimi tanıyır çox vaxt... ...Komputeri dondurur... ...Şahin qardaşım dediyi kimi avast və ya Avirada yaza bilərsən... ...Mən əvvəllər Avira işlətmişəm indi ancaq heç bir antivirus işlətmirəm. heç bir problemlədə qarşılaşmamışam... ...İstiifadəsidə çox sadə və rahatdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Bele seyleri bilirem prosta bu problemi men nece aradan qaldira bilerem onu sizlerden sorusuram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 salam men ozum kaspersky isledrem qaqa birce onu deye bilrem ki kaspersky 1 nomreli antivursdu ve butun virislarnin qarssini alir baxmayarak ki cox agir anti virusdu amma 2014 rahatdi ve mencde guvenilirdi eger menim kompuda avast olsaydi v e hemin soxulcan kompua duseydi dostlar indi komputerimi farmatda komwk etmiycekdi o ki qaldi probleme mende o cox problemdi gadget zad silinir calis o silme programlari cclener advanced onula sil tezden yoxla gor alincaq acalarinda axtariram eger 180 360 olan olsa paylasascam tsk qeyd qaqa o temiz silinmeyib iobit unistler kocur sil yeniden yaz onsuzda basqasida qebul etmiycek 2 virusu . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 doslar siz antiviruslari terifleyene qeder men format edib win 8.1 yazdim uje Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 paddelka klyuçlarla və yaxud kis fayllarla kaspersky internet security işlətmə çalış 10 manata al klyuç istifadə elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Kaspersky antivirus 2014 30 günlük açarla işlədirəm artıq 2 ildi heç bir problem olmayıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 16 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2013 Norton ve microsoftun resmi antivirusu normaldir.Amma resmi saytlardan acar alsan o yaxsidir mence.Amma Kaspersky en mehsudur.Hec de lengitmir mende.Kompyuteri en cox skype ve anderoid proqrmali lengidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 16 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2013 men artiq n360 istifade edirem doslar siz movzunu basqa yere cekdize artiq neyise movzu silinsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2013 men kis2014 e acar tapdim sagolsunnar format eledim verdiler canim dinceldi pcni pis gune qoymuwdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.