Jump to content
Forum Windows-az.com

KIS 2014

•SaiD•

Recommended Posts

Salam doslar mende pc de kis 14 idi ve onu kis remover ile sildim perezaqruska verib ve c diskindende kis 14 sildim ve yene perezaqruska verende gordumki klavyatura isdemir orasini vurasini qurdaladin ve ekran klavyaturasini tapib paroldan acdirm n360 yukledim yene duzelmedisildim indide kis 14 yuklemek istiyirem olmur deyir pc tezden baslat edirem yene deyir men indi ne ede bilerem telnen yaziram hal hazirda

Proqramlar telegramda

əvvəllər məndə kaspersky internet security işlədirdim sonradan gördüm ki, kompda problemlər yaratmağa başladı hətda hdd çezdi sonradan kodu aldım kaspersky üçün 20manata indi həm təhlükəsiz həmdə rahat heç 1 problemdə yoxdur çalış istifadə eləmə kompda paddelka kislərlə aktiv edib.sil avast yaz pulsuz. açar istəsən verərəm 1illik məndə var.

Elit-killer qardaşımla raziyam duzdu Kasperski qardaş ağır antivirusdu....

...İlk olaraq PC-nin işləməsini çətinləşdirir...

...Sistemdə hər bir faylı virus kimi tanıyır çox vaxt...

...Komputeri dondurur...

...Şahin qardaşım dediyi kimi avast və ya Avirada yaza bilərsən...

...Mən əvvəllər Avira işlətmişəm indi ancaq heç bir antivirus işlətmirəm. heç bir problemlədə qarşılaşmamışam...

...İstiifadəsidə çox sadə və rahatdı...

Guest ELNUR ORDUBADLI.

salam men ozum kaspersky isledrem qaqa birce onu deye bilrem ki kaspersky 1 nomreli antivursdu ve butun virislarnin qarssini alir baxmayarak ki cox agir anti virusdu amma 2014 rahatdi ve mencde guvenilirdi eger menim kompuda avast olsaydi v e hemin soxulcan kompua duseydi dostlar indi komputerimi farmatda komwk etmiycekdi o ki qaldi probleme mende o cox problemdi gadget zad silinir calis o silme programlari cclener advanced onula sil tezden yoxla gor alincaq acalarinda axtariram eger 180 360 olan olsa paylasascam tsk

qeyd qaqa o temiz silinmeyib iobit unistler kocur sil yeniden yaz onsuzda basqasida qebul etmiycek 2 virusu .

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...