Ramin_MUSAYEV Konu tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Aralık 2013 Salam mənim əməliyyat sistemim Windows 7-di...Konpiyuter açılarkən ekrana 10-15 dənə şəkildə göstərdiyim gəlir..Nə qədər axtardım tapa bilmədim bu hansı fayılındısa....Bunu vido dərslik və ya Team Viever proqramı ilə düzəldə bilən varsa xaiş edirəmki bura yazsın... 2013-12-15_133347.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Mövzunun başlığına düzəliş edirəm. Bir qədər diqqətli ol. Kompüterində hansısa faylda açılış proqramı yoxdu. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Run > msconfig yaz ordan startup ve ya (Avtozaqruzka) bolmesinden lazimsizlarin qarsisindan qusu gotur restart vessalam hansisa fayl kompyuter acilisinda acilir ama isledecek proqrami yoxdur ve ya virusdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Azər mən baxdım nəyin lazımsız olduğunu dəqiq bilmədim bəlkə siz kömək edəsiniz..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Sən orda ki, quşların hamısını götür. ESET Smart Security`dən başqa. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Ramin baxdim sadece ESET-I saxla qalani hamisini gotur restart isteyecek ver sonar acilanda bax gor yene gelecek ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Sağ olun düzəldi daha gəlmir sağ olun.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Halal xoşun. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Deymez duzeldiyine sevindim halal coxun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.