Məhəmməd Kərimli Konu tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Aralık 2013 Salamlar. Mən Komputeri parola qoymuşdum.Parolu Azərbaycan şrifti ilə yazdım komputeri söndürdüm.İndi isə yandırıram parolu yazmaq istiyirəm ama az şrifti yoxdu parol yerində en,ru bu ikisidi.İndi necə edim komputeri açım ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Aleykum SALAM bezopasni rejimde gir parolu legv et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Məhəmməd Kərimli Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Tanner necə girim ? qeyd edim ki, notebook`du. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Her kompyuterde bircur olur esasen kompyuteri yandirarken tez tez F guymesine bas orda 3 secim gelecek 1-i Bezopasno Rejim-di ona daxil ol Bezopasno Rejmde kompyuter kod istememelidir sonra gir parol qoydugun yer vare ora parolu legv et Azeri siriftlerini sec parolu sil vessalam restatr ver ac kompyuteri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Məhəmməd Kərimli noutbookdusa qardaş F8 və ya F12 düymələri olmalıdır. yoxla gör... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Məhəmməd Kərimli Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 bezopasniy rejim`dədə yenə parol istiyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Onda bunun ucun gerek parolu 0-layasan bununda bir cox yolu var asagidaki linklerden isine yarayanina bax videolardi http://www.youtube.com/results?search_query=Windows+7+Password+Reset&sm=3 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 ...digər kompyuterdən Reset Windows Password yüklə... Reset Windows Password Standard Edition ... diskə yaz... ...sonra aşağdakı kimi elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2013 4 yol göstərilib ən yaxşısı cmd-dən edəndədi onu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.