Elnur Dadashli Konu tarihi: 19 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Aralık 2013 Salam qardas lar.bu deyqede ekranimda bu asibka var.asibka penceresini baqliya bilmirem.<ConvertXToDVD 5>qurasdirmaq istedim amma bele asibka verdi ,indide baqliya bilmirem ne edim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Qovluğun içində eyni fayldan 2 dənə var. Birini sil. (2) olanı. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 alinmirdi,nehayet proqrami sildim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Qaqaş forum qaydalarına riayət etmək lazımdır. Mövzuya aid olmayan cavablar yazmaq qadağandır. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 RePack versiyan; yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Repacklara elede etibarim yoxdur,problemli isleyirler cox vaxt... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Elnur Dadashli düzdü bəzilərində problem olur.Amma proqramdan lazımsız faylları çıxardıb yüngülləşdirillər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 mövzudakı lazımsız şərhlər silindi diqətli ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.